Leverkusen și Stuttgart vor să continue revoluția din Bundesliga

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Leverkusen și Stuttgart vor să continue revoluția din Bundesliga
Guirassy conduce o surprinzătoare Stuttgart.
Guirassy conduce o surprinzătoare Stuttgart.
AFP
Cele două cluburi aflate în fruntea Bundesligii după șapte etape vor încerca să se mențină în fața giganților Bayern Munchen (locul 3) și Borussia Dortmund (locul 4).

Stuttgart a intrat în pauza internațională pe cai mari, reușind pentru prima dată șase victorii consecutive în cel mai bun început de sezon din istoria sa, în special datorită senzaționalului jucător din Guineea, Serhou Guirassy, autor a 13 goluri.

Oamenii lui Sebastian Hoeness se deplasează sâmbătă la Union Berlin, iar Bayer Leverkusen, care se bucură și ea de cel mai bun start din istoria sa, joacă în deplasare la Wolfsburg.

Campioana en-titre Bayern Munchen joacă tot sâmbătă la Mainz, penultima clasată, cu doar două puncte în șapte meciuri. Echipa lui Thomas Tuchel vizitează apoi, marți, în a treia zi a Ligii Campionilor, Galatasaray, care conduce grupa A cu două victorii.

La egalitate cu 17 puncte cu marea rivală, Borussia Dortmund are cinci victorii consecutive și ar putea urca pe primul loc în Bundesliga vineri, când va deschide a opta etapă contra lui Werder Bremen, care a pierdut de cinci ori în șapte meciuri.

Programul meciurilor din a opta zi din Bundesliga

Vineri

Borussia Dortmund - Werder Bremen (20.30)

Sâmbătă

Union Berlin - VfB Stuttgart (15.30)

Hoffenheim - Eintracht Frankfurt (15.30)

Wolfsburg - Bayer Leverkusen (15.30)

Freiburg - Bochum (15h30)

Darmstadt - RB Leipzig (15h30)

Mainz - Bayern Munchen (18h30)

Duminică

Köln - Monchengladbach (15h30)

Heidenheim - Augsburg (17h30)