Wild & happy. Ce a declarat brazilianul care l-a eliminat pe Medvedev în primul tur de la Paris

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Wild & happy. Ce a declarat brazilianul care l-a eliminat pe Medvedev în primul tur de la Paris
Seyboth Wild, în cel mai fericit moment din viață
Seyboth Wild, în cel mai fericit moment din viață
AFP
Victoria în fața numărului doi mondial, Daniil Medvedev, a reprezentat cea mai fericită zi din viața sa pentru brazilianul de 23 de ani, Thiago Seyboth Wild.

Seyboth Wild s-a impus într-un meci epuizant cu 7-6, 6-7, 2-6, 6-3, 6-4, trimițându-l acasă încă din primul tur pe favorit numărul doi de la Roland Garros, Daniil Medvedev.

"Este cu siguranță cea mai fericită zi din viața mea. Dar turneul nu s-a terminat, iar eu am muncit din greu pentru a fi aici și aș vrea să rămân cât mai mult timp. Din prima zi am știut că va fi un meci greu, dar am știut cum să joc. L-am văzut pe Medvedev jucând de mii de ori. A trebuit doar să cred în mine și să cred în munca pe care am depus-o", a declarat Wild într-o conferință de presă.

Wild nu a mai jucat la un turneu important și nici pe tabloul principal al unui Grand Slam din 2020, concentrându-se doar pe circuitele de zgură la începutul acestui an și câștigând turnee în Chile și Argentina.

"Openul Franței este un turneu foarte special pentru mine. Jucând de atâtea ori aici am dobândit experiența de care am nevoie pentru a trece în acest an de primul tur, dar cred că este și vorba de un momentum. Trebuie să faci ca acest momentum să dureze cât mai mult timp posibil", a adăugat el.

Wild s-a calificat pe tabloul principal învingându-l în ultimul tur al calificărilor pe germanul Dominik Koepfer. Brazilianul a declarat că inspirația sa a venit de la Rafael Nadal, campion de 14 ori al turneului de la Paris.

"Este un tip pe care l-am admirat toată viața mea. Felul în care joacă, spiritul pe care îl pune pe teren și modul în care vrea să câștige, nu vezi asta în fiecare zi, nu vezi asta la nimeni. El este Rafael Nadal", a mai spus Wild.