Spalletti salută atitudinea jucătorilor după victoria cu Frankfurt

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Spalletti salută atitudinea jucătorilor după victoria cu Frankfurt
Spalletti: "Ne-am păstrat capul limpede"
Spalletti: "Ne-am păstrat capul limpede"
AFP
Antrenorul lui Napoli, Luciano Spalletti, s-a declarat încântat de victoria cu 3-0 din Liga Campionilor în fața lui Eintracht Frankfurt.

"Este un rezultat extraordinar, ne vom bucura împreună cu toți fanii noștri", a declarat Spalletti după meci.

"Acum devine fundamental să păstrăm aceeași atitudine pe care am avut-o în această seară, pentru că nu am avut aceeași calitate ca de obicei la început, dar am permis foarte puțin adversarilor. Ne-am păstrat capul limpede. Dacă Napoli, în toată istoria acestui club, nu mai ajunsese până acum în sferturile de finală, înseamnă că acesta este un rezultat extraordinar", a declarat Spalleti.

Osimhen a marcat o dublă și a fost desemnat omul meciului.

"Este un atacant excelent, care joacă uneori singur, dar trebuie să implice și restul echipei. El începe să facă asta acum și suntem foarte fericiți".

Osimhen a marcat al 23-lea său gol în 28 de meciuri în toate competițiile din acest sezon, cu o lovitură de cap după o combinație rapidă de patru pase a lui Napoli, în minutul 53, înainte ca Piotr Zielinski să transforme un penalty pentru a asigura o victorie cu 5-0 la general.

Spalletti, între timp, a respins afirmațiile lui Pep Guardiola, șeful lui Manchester City, potrivit cărora Napoli ar fi cea mai bună echipă din Europa.

"Nu mă simt mândru, nu simt nimic. Știu acest joc pe care toată lumea îl face pentru a pune presiune pe ceilalți. O punem pe Napoli în fața lui Manchester City? Dacă ei pot cheltui 900 de milioane de euro față de 9 milioane de euro ai noștri, trebuie să existe un motiv", a mai declarat antrenorul lui Napoli.