Xavi, după victoria cu Celta Vigo: "Trebuia să fim lideri în campionat!"

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Xavi, după victoria cu Celta Vigo: "Trebuia să fim lideri în campionat!"

Barcelona - Celta Vigo 2-1
Barcelona - Celta Vigo 2-1AFP
O dublă a lui Robert Lewandowski a adus victoria Barcelonei cu 2-1 pe terenul celor de la Celta Vigo, în cadrul etapei cu numărul 25 din LaLiga.

Imediat după meci, Xavi, antrenorul Barcelonei, a făcut o afirmație surprinzătoare. Două goluri ale lui Robert Lewandowski, inclusiv un penalty în prelungiri, au asigurat o victorie binevenită.

Xavi a considerat după meci că, dacă echipa sa ar fi profitat de șansele pe care le-a creat în acest sezon, Barca ar fi în fruntea LaLiga.

"Am jucat bine, până în ultima moment"

"Am jucat bine, până în ultima moment. Am fost bine poziționați și am dominat. Au făcut o treabă excelentă în defensivă. Este o victorie chinuitoare, dar este binevenită. Există atitudine la echipă. Am luat decizia de a pleca pentru asta: 10 puncte obținute din 12.

Astăzi a fost dificil pentru noi, dar echipa este bună. Sunt fericit pentru pasul ăsta și pentru cele trei puncte care sunt de aur. Mi-au dat informația că, potrivit Big Data (n.red. analiză complexă a statisticilor din meciuri), am fi fost lideri datorită oportunităților create!", a declarat Xavi, citat de Marca.