Mats Hummels își prelungește contractul cu Dortmund

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mats Hummels își prelungește contractul cu Dortmund
Mats Hummels va rămâne la Dortmund pentru încă un an
Mats Hummels va rămâne la Dortmund pentru încă un an
Profimedia
Mats Hummels a acceptat să-și prelungească contractul cu Borussia Dortmund pentru încă un an. Câștigătorul Cupei Mondiale din 2014 a ajuns la un acord cu clubul cu puțin timp înainte de meciul decisiv pentru titlul în Bundesliga. El și-a prelungit contractul pentru încă un sezon.

"Nu am luat decizia ușor. A fost un proces lung de reflecție", a declarat Mats Hummels, potrivit unui comunicat al Dortmund transmis miercuri. "Acum, la finalul sezonului, pot spune că sunt pregătit pentru încă un an". Cu toate acestea, a adăugat el, accentul este pus pe ultima etapă de campionat, sâmbătă, împotriva lui Mainz.

Mats Hummels vrea să "sărbătorească ceva mare"

"Ne așteaptă încă 90 de minute intense. După aceea, sperăm să sărbătorim ceva mare împreună", a subliniat jucătorul de 34 de ani, care evoluează la Dortmund din 2007, cu o pauză de trei ani (la Bayern Munchen).

"El se identifică foarte mult cu clubul nostru. Dortmund și Mats sunt pur și simplu făcuți unul pentru celălalt", a declarat managerul general Hans-Joachim Watzke.

În acest sezon, Hummels a avut 29 de apariții în Bundesliga și a jucat în total de opt ori în Cupa Germaniei și Liga Campionilor.

Dacă va ridica trofeul de campion sâmbătă, Hummels se va alătura unui cerc de elită cu trei titluri ale lui Dortmund. Până în prezent, doar Helmut Bracht, Willi Burgsmüller (ambii în 1956, 1957 și 1963), Lars Ricken, Stefan Reuter (ambii în 1995, 1996 și 2002) și actualul director sportiv Sebastian Kehl (2002, 2011 și 2012) au reușit să obțină trei titluri.