Harry Kane o pune pe Bayern Munchen între primele trei favorite la câştigarea Ligii Campionilor

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Harry Kane o pune pe Bayern Munchen între primele trei favorite la câştigarea Ligii Campionilor

Kane este optimist că Bayern va câştiga un nou titlu
Kane este optimist că Bayern va câştiga un nou titluProfimedia
Atacantul englez Harry Kane consideră că Bayern Munchen se află printre ''primele trei favorite la câştigarea'' Ligii Campionilor la fotbal.

Căpitanul naționalei Angliei s-a integrat perfect în mecanismul bavarezilor, chiar dacă actuala campioană a Germaniei ocupă locul secund în clasamentul Bundesligii. În Liga Campionilor, Bayern urmează să joace în optimi cu Lazio Roma, în cele două manşe din februarie şi martie.

"Aşa cum s-a văzut în ultimii ani, nu întotdeauna cea mai bună echipă câştigă, depinde de o mulțime de factori. Mereu am avut senzația că trebuie să faci o cursă în Liga Campionilor şi sper că mingea se va rostogoli în favoarea noastră cu Lazio", a declarat Kane pentru revista Kicker.

Kane este optimist că Bayern va câştiga un nou titlu, al 12-lea şi primul al său în Bundesliga la finele acestui sezon: "Trebuie să regăsim această foame în următoarele jocuri, mai ales la sfârşitul sezonului, când urmează meciurile cu adevărat importante din martie şi aprilie".

Fostul atacant al lui Tottenham a marcat deja 22 de goluri în 16 meciuri din Bundesliga şi urmăreşte să îmbunătățească recordul lui Robert Lewandowski de 41 de goluri în 34 de meciuri din sezonul 2020/2021.

"Oricine ar stabilit recorduri înaintea ta la club, bineînțeles că tu încerci să dai tot ce este mai bun din tine, să-ți stabileşti propriile recorduri şi să bați acele recorduri. A fost un start bun pentru mine. Să sperăm când ajungem în martie sau aprilie, că voi fi puțin mai aproape de recordurile lui", a adăugat Kane, 30 de ani.

Kane şi-a reafirmat, de asemenea, ambiția sa mai veche de a juca într-o zi fotbal american, unul dintre sporturile lui preferate: "M-am gândit la NFL şi s-ar putea să vreau să continui acolo".