Leipzig pierde teren în lupta pentru Champions League. Stuttgart pierde și ajunge pe ultimul loc

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Dortmund, lider provizoriu după victoria cu 6-1. Leipzig pierde teren în lupta pentru Champions League
Dortmund s-a impus cu 6-1
Dortmund s-a impus cu 6-1
AFP
În meciurile desfășurate sâmbătă, în cadrul etapei a 25-a din Bundesliga, au avut loc rezultate surpriză.

Dortmund - Koln 6-1

Borussia Dortmund a surclasat-o cu 6-1 pe FC Koln, sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 25-a a Bundesligii, și a urcat provizoriu pe prima poziție a clasamentului.

Statistici meci
Opta by Stats Perform

Dortmund, cu 53 de puncte, are un punct mai mult și un meci mai mult disputat decât Bayern Munchen, care va juca duminică în deplasare pe Bayer Leverkusen. După pauza rezervată meciurilor echipelor naționale, Dortmund și Bayern se vor întâlni pe 1 aprilie pe Allianz Arena din Munchen într-un derby ce ar putea fi decisiv pentru câștigarea campionatului.

Bochum - Leipzig 1-0

Leipzig înregistrează al doilea eșec în ultimele trei partide și, în funcție de celelalte rezultate, poate cădea în afara locurilor care asigură calificarea în Champions League. 

Statistici meci
Opta by Stats Perform

Pentru Bochum, cele trei puncte sunt foarte importante în lupta pentru evitarea retrogradării. Gazdele au adunat 25 de puncte și s-au distanțat la 5 puncte de locurile retrogradabile. 

Augsburg - Schalke 1-1

Schalke și-a prelungit seria de invincibilitate la opt meciuri, grație unui penalty obținut în ultimele minute, care le-a adus o remiză 1-1 cu Augsburg

În urma acestui rezultat, gazdele rămân la o distanță liniștitoare de locurile retrogradabile (7 puncte). Schalke rămâne pe penultima poziție în clasament, însă s-a apropiat la un singur punct de ultimul loc care asigură menținerea în prima ligă. 

Statistici meci
Opta by Stats Perform

Hoffenheim - Hertha Berlin 3-1 

Două penalty-uri transformate de Andrej Kramarić în prima repriză au ajutat TSG 1899 Hoffenheim să învingă rivala la retrogradare Hertha și să urce de la poalele clasamentului din Bundesliga, după o serie nefastă de cinci înfrângeri consecutive.

Statistici meci
Opta by Stats Perform

Stuttgart - Wolfsburg 0-1

Wolfsburg a reușit o victorie importantă care i-a apropiat la doar două puncte de locul 6, ultimul care asigură calificarea în cupele europene. 

Gazdele nu au niciun motiv de mulțumire după această etapă. Stuttgart va petrece pauza cauzată de jocurile naționalelor pe ultima poziție din Bundesliga. 

Statistici meci
Opta by Stats Perform