Dennis Man a marcat cel mai frumos gol al etapei în Serie B

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Dennis Man a marcat cel mai frumos gol al etapei în Serie B
Dennis Man, inclus în echipa ideală a rundei cu numărul 34 din Serie B
Dennis Man, inclus în echipa ideală a rundei cu numărul 34 din Serie B
Profimedia
Partida Parma - Cagliari i-a adus lui Dennis Man premiul pentru cel mai frumos gol al etapei 34 din Serie B. Italienii au avut numai cuvinte de laudă la adresa românului.

Chiar dacă a fost rezervă în partida dintre Parma și Cagliari, Man a intrat în minutul 73 pe teren și a reușit să marcheze.

Dennis Man nu mai marcase de patru luni

Internaționalul român nu reușise să înscrie de patru luni, dar, în partida cu Cagliari, a fost decisiv. Fostul jucător al FCSB-ului a fost introdus în minutul 73, iar cinci minute mai târziu a reușit să marcheze un gol senzațional, după o fază individuală bine construită.

Astfel, golul românului a fost ales cel mai frumos al etapei cu numărul 34 din Serie B, potrivit oficialilor competiției.

Pentru cel mai frumos gol al etapei, Dennis Man a concurat cu Albert Gudmundsson, de la Genoa, care a avut o execuție spectaculoasă în partida cu Citadella.

Dennis Man, inclus în echipa ideală din etapa 34

Românul nu s-a oprit aici. Pe lângă faptul că golul său a fost ales ca fiind cel mai frumos al etapei, el a fost inclus de asemenea, şi în echipa ideală a rundei cu numărul 34 din Serie B.

"E frumos că am marcat pentru că mi-am putut ajuta echipa. Sezonul acesta a fost puţin dificil pentru mine pentru că nu am avut continuitate, iar asta s-a văzut pe teren.

Mă antrenez zilnic, iar când antrenorul mă bagă în teren sunt fericit şi determinat. Mă bucur că am făcut un meci grozav până la final şi că mi-am ajutat echipa.

Îmi pare rău că Mihăilă nu a marcat, a vrut să tragă el. Suntem determinaţi, se vede asta pe teren. Dăm totul, chiar şi cei care nu joacă", a declarat Dennis Man pentru Sky Italia.

Mai mult de atât, Flashscore i-a acordat nota 7.1 lui Dennis Man pentru prestația din acel meci, în timp ce Mihăilă a primit nota 6.3. Valentin Mihăilă a ratat un penalty în prelungirile reprizei secunde, după o execuție slabă, portarul reușind să apere.

Note jucători Parma - Cagliar
Flashscore

Vezi mai multe statistici Parma - Cagliari aici.