Dennis Man, decisiv pentru Parma. Mihăilă a ratat un penalty

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Dennis Man, decisiv pentru Parma. Mihăilă a ratat un penalty
Dennis Man, decisiv pentru Parma
Dennis Man, decisiv pentru Parma
Profimedia
Parma s-a impus cu 2-1 în fața lui Cagliari într-o partidă contând pentru etapa a 34-a din Serie B. Golul victoriei pentru gazde a fost reușit de Dennis Man în minutul 77. Într-o altă partidă, Genoa, cu Radu Drăgușin integralist, a câștigat cu 1-0 pe terenul Cittadellei.

Parma s-a văzut condusă încă din prima repriză de formația sardă, Lapadula reușind să deschidă scorul pentru Cagliari în minutul 32.

Gazdele au început repriza a doua cu o altă atitudine și în minutul 62 Vazquez a egalat din penalty. 

În minutul 67, antrenorul Fabio Pecchia a decis să îl arunce în luptă pe Mihăilă, iar cinci minute mai târziu, l-a introdus în meci și pe Dennis Man, jucătorul român având nevoie de doar cinci minute pentru a-și trece numele pe lista marcatorilor, după o acțiune individuală splendidă.

Mihăilă putea să facă și el același lucru în minutele de prelungire ale întâlnirii, însă a ratat cel de-al doilea penalty al zilei dictat de centralul Gariglio.

Dennis Man a primit nota 7,1 din partea Flashscore, în timp ce Mihăilă a fost notat cu 6,3.

După această victorie, Parma este pe locul 5, cu 51 de puncte.

Statistică Parma - Cagliari
Flashscore

Într-o altă partidă disputată sâmbătă, Genoa s-a impus cu 1-0 pe terenul Cittadellei. Singurul gol al partidei a fost marcat de Gudmundsson, în minutul 70. 

La oaspeți, Radu Drăgușin a fost integralist, iar Denis Drăguș și George Pușcaș au fost introduși pe teren în minutul 64. 

Genoa este pe locul doi în Serie B, loc de promovare directă, având 66 de puncte, cu nouă mai mult decât ocupanta locului 3, Bari, care are, însă, un meci mai puțin disputat. 

Clasament Serie B
Flashscore