Hojbjerg îi cere lui Conte să dea detalii după criticile aduse lui Tottenham

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Hojbjerg îi cere lui Conte să dea detalii după criticile aduse lui Tottenham
Hojbjerg îi cere lui Conte să dea mai multe detalii după criticile aduse lui Tottenham
Hojbjerg îi cere lui Conte să dea mai multe detalii după criticile aduse lui Tottenham
Reuters
Mijlocașul echipei Tottenham Hotspur, Pierre-Emile Hojbjerg (27 de ani), i-a cerut managerului Antonio Conte să detalieze criticile sale usturătoare la adresa jucătorilor, după remiza de sâmbătă din Premier League de la Southampton.

Experimentatul internațional danez este primul jucător de la Spurs care a reacționat public după ce italianul Conte a reacționat furibund într-o conferință de presă după remiza 3-3.

Conte, care și-a catalogat jucătorii drept egoiști, lipsiți de spirit de echipă și incapabili să joace sub presiune în timpul tiradei sale, este așteptat să părăsească clubul înainte de expirarea contractului său în iunie.

Vorbind înainte de meciurile de calificare ale Danemarcei la Euro 2024 împotriva Finlandei și Kazahstanului, Hojbjerg a fost întrebat ce părere are despre comentariile lui Conte.

"A fost o conferință de presă foarte sinceră și foarte deschisă. Asta pentru că nu este mulțumit. Nu faci asta dacă ai ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor și dacă ești în semifinalele Cupei Angliei", a spus fostul jucător de la Southampton.

"Înțeleg că, dacă vrei să ai succes ca echipă, ai nevoie de 11 oameni care să se implice într-un proiect și într-o cultură. Dar cred că trebuie să explice cum se simte înainte ca tu, ca jucător, să începi să măsori și să cântărești".

Tottenham rămâne pe locul patru în Premier League înainte de pauza internațională, dar Newcastle United, ocupanta locului cinci, se află la doar două puncte în spate, cu două meciuri mai puțin disputate.

Clubul londonez a părăsit, de asemenea, Cupa Angliei și Liga Campionilor în această lună.

Întrebat dacă Conte a fost justificat în remarcile sale, Hojbjerg a adăugat:"Din fericire, nu sunt eu cel care să judece. Dacă așa vede el lucrurile, atunci trebuie să fii un pic mai precis pentru ca tu, ca jucător, să le iei în serios.

"Dar este clar că atunci când lucrăm unul cu celălalt în fiecare zi, ne dorim tot ce este mai bun unul pentru celălalt și vrem să avem succes împreună. Dar uneori valurile sunt mari în fotbal".