Echipa săptămânii în Premier League: Kane bate recordurile lui Tottenham

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Echipa săptămânii în Premier League: Kane bate recordurile lui Tottenham
Harry Kane sărbătorind după ce a marcat împotriva lui Manchester City
Harry Kane sărbătorind după ce a marcat împotriva lui Manchester City
AFP
A fost un alt weekend din Premier League, plin de rezultate și scoruri interesante. Au existat, de asemenea, mulți jucători individuali care s-au remarcat și-i vom analiza în cadrul ultimei echipe a săptămânii.

Portar

Keylor Navas (Nottingham Forest)

Nottingham Forest a dat lovitura când l-a adus pe Keylor Navas. Este un portar bun, cu experiență și care a demonstrat cât de capabil este.

Portarul veteran din Costa Rica nu a primit gol în meciul cu Leeds, iar Nottingham Forest a reușit să învingă.

Fundași

Emerson Royal (Tottenham)

Achiziționarea lui Pedro Porro de către Tottenham chiar în ultima zi de transferuri, i-a dat de gândit lui Emerson Royal. Brazilianul a avut o prestație fără greșeală în victoria cu 1-0 împotriva lui Manchester City. A avut  două intercepții și a câștigat opt dueluri.

James Tarkowski (Everton)

A fost un start fericit pentru Sean Dyche la Everton, echipă amenințată de retrogradare, și a fost în mare parte datorită prestației fostului apărător al lui Burnley, James Tarkowski.

Tarkowski a fost o prezență impunătoare în victoria cu 1-0 a lui Toffees în fața liderului campionatului, Arsenal.

În apărare, el a făcut un blocaj, a efectuat cinci degajări și a câștigat toate cele trei dueluri aeriene.

Tim Ream (Fulham)

Chelsea a remizat cu Fulham, scor 0-0, dar prestația lui Tim Ream a fost cea care i-a ajutat pe oaspeți să obțină un punct solid în deplasare.

Americanul a făcut două blocaje, trei degajări și câte o intercepție, iar cea mai mare contribuție a sa a venit atunci când a salvat un șut al lui David Datro Fofana chiar de pe linia porții.

Max Kilman (Wolves)

Wolves a intrat rapid la conducere, cu 2 goluri în doar 12 minute împotriva unei echipe a lui Liverpool fără vlagă, iar fundașul central Max Kilman a avut o prestație impunătoare.

Alături de partenerul Craig Dawson, care a marcat al doilea gol al lui Wolves, Kilman a fost omul de bază în defensivă, cu cinci blocaje.

Mijlocași

Bryan Mbeumo (Brentford)

Bryan Mbeumo a fost vedeta Brentford, care a învins cu 3-0 pe Southampton, ultima clasată, pe GTech Community Stadium.

Camerunezul a avut un rol în deschiderea scorului.

Mbeumo a creat în total trei ocazii pentru coechipierii săi și a terminat cu o precizie a pasei de 82%.

Ruben Neves (Wolves)

Una dintre cele mai bune evoluții din weekend a fost cea a lui Ruben Neves, talismanul lui Wolves, care a condus pur și simplu mijlocul terenului împotriva lui Liverpool.

Internaționalul portughez a marcat cel de-al treilea gol al echipei sale împotriva celor de la Reds, finalizând cu sânge rece.

Pierre-Emile Hojbjerg (Tottenham)

Tottenham avea nevoie de un efort mare pentru a obține o victorie împotriva lui City, iar Pierre-Emile Hojbjerg a contribuit la asta. Danezul a fost prezent la mijlocul terenului în mare parte și a ajutat echipa sa să câștige.

Marcus Rashford (Manchester United)

Seria de excepție a lui Marcus Rashford a continuat sâmbătă, când Manchester United a învins-o cu 2-1 pe Crystal Palace.

Internaționalul englez a deschis scorul pentru Diavolii Roșii, obținând un penalty.

Atacanți

Harry Kane (Tottenham)

Harry Kane a intrat în cartea de istorie și a devenit cel mai bun marcator al clubului din toate timpurile, cu unicul gol al meciului cu City.

Kane a profitat de o greșeală în apărare și a înscris cel de-al 267-lea gol al lui Spurs, depășind-ul pe regretatul și marele Jimmy Greaves.

El a marcat, de asemenea, cel de-al 200-lea gol în Premier League, alăturându-se lui Alan Shearer (260) și Wayne Rooney (208) într-un club exclusivist.

Kelechi Iheanacho (Leicester)

Nu au fost cele mai ușoare sezoane pentru Kelechi Iheanacho la Leicester, dar el s-a asigurat că a obținut un loc de titular mult așteptat împotriva lui Aston Villa.

Iheanacho a ajutat la trei dintre cele patru goluri ale Foxes pe Villa Park.

Apoi a marcat cu capul cu încredere al doilea gol al lui Leicester, înainte ca noul sosit Tete, să intre în teren. El și-a încheiat debutul pentru club cu un gol.