Conte, pune sare pe rana din sufletul lui Guardiola. ”Și eu am cunoscut-o pe Julia Roberts”

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Conte, pune sare pe rana din sufletul lui Guardiola. ”Și eu am cunoscut-o pe Julia Roberts”
Julio Roberts, în vizită cu familia pe Stamford Bridge
Julio Roberts, în vizită cu familia pe Stamford Bridge
Profimedia
Antrenorul lui Tottenham, Antonio Conte, i-a dat lovitura decisivă rivalului său din Premier League, Pep Guardiola.

Antrenorul spaniol a declarat că Julia Roberts, idolul lui Guardiola, a fost la un meci pe Stamford Bridge și chiar a stat de vorbă cu ea.

"Julia Roberts? A venit la unul din meciurile noastre când o antrenam pe Chelsea. A urmărit meciul și apoi am avut posibilitatea să-i prezint stadionul. Este bine că unei persoane importante precum Julia Roberts îi place fotbalul. Este importantă pentru acest sport”, a declarat managerul lui Tottenham.

Se pare că meciul la care face referire Conte a avut loc în noiembrie 2017, Chelsea învingând-o atunci pe Manchester United cu 1-0, prin reușita lui Morata.

Declarația lui Conte vine după ce managerul lui City, Pep Guardiola, a declarat la finalul partidei cu Leipzig din Champions League, că oricâte Ligi ale Campionilor va câștiga, nu vor putea compensa cea mai mare dezamăgire a carierei sale, și anume prezența actriței americane la un meci al marilor rivali de la United.

"Am trei idoli în viața mea: Michael Jordan, Tiger Woods și Julia Roberts. Cu ani în urmă, Julia Roberts a venit la Manchester. Nu în anii '90, când Alex Ferguson câștiga titluri pe bandă rulantă, ci în perioada în care noi eram mai buni decât United, adică în ultimii patru sau cinci ani. Dar ea nu a venit să ne vadă pe noi, ci a mers să o viziteze pe Man United. Chiar dacă voi câștiga Liga Campionilor, nu va compensa dezamăgirea pe care am avut-o”, a spus Pep.

Nici replica celor de la United nu s-a lăsat așteptată. Clubul a postat la scurtă vreme, pe pagina oficială de Twitter, câteva imagini cu vedeta din Pretty Woman pe stadionul lui United, alături de mesajul: ”Să ne amintim de momentul în care Julia Roberts a vizitat Old Trafford”.

Momentul la care face referire Guardiola s-a petrecut în 2016, când Manchester a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu West Ham. Fosta câștigătoare a premiului Oscar, a coborât pe teren după acel meci, alături de cei trei copii ai săi care sunt fani United, și a schimbat câteva vorbe cu soția lui Rooney, Coleen, și cu mijlocașul lui United, Michael Carrick.

Tottenham va juca sâmbătă de la ora 18 la Southampton, în etapa a 28-a din Premier League, în timp ce Manchester City va primi vizita celor de la Burnley, tot sâmbătă, de la ora 19.46, în sferturile Cupei Angliei.