Mourinho l-a așteptat pe arbitru în parcarea stadionului din Budapesta pentru a-i cere socoteală

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mourinho l-a așteptat pe arbitru în parcarea stadionului din Budapesta pentru a-i cere socoteală
Mourinho, într-un nou conflict cu arbitrii
Mourinho, într-un nou conflict cu arbitrii
Profimedia
AS Roma a pierdut finala Europa League în fața spaniolilor de la FC Sevilla cu scorul de 4-1 după executarea loviturile de departajare. 

Partida a avut loc miercuri seara, pe stadionul Ferenc Puskás din Budapesta, scorul după cele 120 de minute fiind 1-1.

Giallorossi au marcat primii prin Paulo Dybala (35), dar Sevilla a reușit egalarea în debutul reprizei secunde prin autogolul lui Gianluca Mancini (55).

Jose Mourinho a pierdut prima sa finala europeană din palmares, după ce s-a impus până acum în alte cinci:  două cu Porto și câte una cu Inter, Manchester United și AS Roma.

La finalul partidei, portughezul a pus înfrângerea pe seama arbitrajului, declarând la conferința de presă că acesta i s-a părut a fi spaniol.

Lucrurile nu s-au oprit însă aici. Portughezul l-a așteptat pe arbitrul Anthony Taylor în parcarea arenei din Budapesta, insultându-l în repetate rânduri pe oficialul englez.

“Este o rușine” (It’s a f***** disgrace) s-a auzit strigând într-o înregistrare video. "Nici măcar tu nu ai spus că nu a fost, nici măcar tu", a mai fost auzit portughezul strigând în italiană, cel mai probabil vorbind cu președintele Comisiei de Arbitri a UEFA, Roberto Rosetti, despre un penalty refuzat giallorossilor în repriza a doua.

”Este suficient să te uiți la gura lui Ibanez și înțelegi totul. Să îl vezi pe Lamela care a obținut un penalty și ar fi trebuit să fie eliminat. Este suficient să vezi că echipa care a jucat cel mai bine în prima repriză este cea care a terminat cu trei galbene. Pellegrini cade și este galben, Ocampos simulează și nu este galben", a explicat portughezul deciziile centralului englez care l-au nemulțumit.

Mou duce un adevărat război cu arbitrii și în Serie A. Antrenorul a primit trei cartonașe roșii pe parcursul acestui sezon, fiind suspendat de Comisia de Disciplină în mai multe rânduri.