Mourinho a găsit vinovatul pentru înfrângerea cu Sevilla. ”Arbitrul părea spaniol”

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mourinho a găsit vinovatul pentru înfrângerea cu Sevilla. ”Arbitrul părea spaniol”
Mourinho nu e sigur că va rămâne pe Olimpico și sezonul viitor
Mourinho nu e sigur că va rămâne pe Olimpico și sezonul viitor
Profimedia
AS Roma nu a reușit să câștige al doilea trofeu european consecutiv. Jucătorii lui Mourinho au fost învinși de Sevilla, la penalty-uri, în finala Europa League și vor rata în sezonul viitor prezența în grupele Ligii Campionilor.

Antrenorul giallorossilor consideră o nedreptate ce s-a întâmplat miercuri seara pe stadionul din Budapesta și a criticat arbitrajul.

"Ceea ce am spus este că ori plecăm de aici cu Cupa, ori plecăm morți. Ei bine, suntem morți. Suntem morți de oboseală fizică, morți de oboseală mentală, morți pentru că noi credem că este o înfrângere nedreaptă, cu multe momente de joc discutabile. Suntem morți de oboseală, dar mândri. Mereu spun că poți pierde un meci de fotbal, dar niciodată demnitatea sau profesionalismul. 

Am câștigat cinci finale europene, am pierdut-o pe aceasta, dar acum mă întorc acasă mai mândru ca oricând. Băieții au dat absolut totul în acest sezon. Ne pasă de tricou, ne pasă de firea noastră, luăm lucrurile în serios, lucrăm cu umilință și dăm tot ce avem de dat.

Fiecare dintre noi reacționează în mod diferit, unul plânge altul nu, dar adevărul este că suntem cu toții foarte triști. A fost un meci intens, vibrant, cu un arbitru care părea spaniol. A fost galben, galben, galben tot timpul.

Nedreptatea este demonstrată de faptul că Lamela ar fi trebuit să primească un al doilea galben, ceea ce nu s-a întâmplat, iar la loviturile de departajare a transformat un penalty", a declarat portughezul.

Mourinho a fost întrebat după meci despre viitorul său, iar antrenorul a negat vreo înțelegere cu Paris Saint-Germain.

"Luni plec în vacanță. Dacă vom avea timp să vorbim despre asta înainte de luni, o vom face. Dacă nu, voi pleca în vacanță și apoi vom vedea. Trebuie să lupt pentru acești băieți și, prin urmare, nu pot spune în mod obiectiv că voi rămâne. 

Eu sunt un om serios. Le-am spus proprietarilor în urmă cu câteva luni că, dacă voi avea contacte cu alte cluburi, ei vor fi primii care vor afla. Voi fi întotdeauna sincer și direct. Am vorbit cu clubul în decembrie, când am avut acea abordare din partea echipei naționale portugheze.

De atunci nu am mai avut niciun contact cu altcineva. Mai am un an de contract și aceasta este situația”, a mai spus Mourinho.