Thomas Müller, după ce Bayern a fost eliminată din DFB Pokal: "E o lovitură devastatoare pentru noi"

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Thomas Müller, după ce Bayern a fost eliminată din DFB Pokal: "E o lovitură devastatoare pentru noi"
Saarbruecken - Bayern Munchen 2-1
Saarbruecken - Bayern Munchen 2-1
AFP
Saarbruecken, echipă din liga a treia, a surprins miercuri campioana din Bundesliga, Bayern Munchen, cu 2-1, printr-un gol marcat în ultimul moment și a eliminat-o din Cupa Germaniei în turul doi.

Marcel Gaus a marcat golul victoriei gazdelor în prelungirile reprizei a doua și a declanșat bucuria fanilor, în timp ce jucătorii lui Bayern priveau șocați.

Bayern, care a ridicat ultima dată trofeul în 2020, a preluat conducerea în prima repriză prin Thomas Müller, înainte ca Saarbruecken să egaleze în prelungirile primei reprize.

"Este o lovitură devastatoare pentru noi", a declarat Müller, echipa sa urmând să înfrunte sâmbătă în Bundesliga rivala la titlu, Borussia Dortmund.

"Să fim eliminați pentru a treia oară în turul doi al acestei competiții nu este ceea ce ne dorim. Trebuie să o felicităm pe Saarbruecken pentru jocul lor. Norocul a fost și el de partea lor.

Am fost învinși printr-o lovitură de departajare în minutul 96, dar irosisem prea multe ocazii înainte de asta."

Antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, a făcut mai multe schimbări față de echipa care a zdrobit sâmbătă Darmstadt 98 cu 8-0, lăsându-l pe banca de rezerve pe cel mai bun marcator, Harry Kane, alături de Kingsley Coman și Jamal Musiala, în timp ce i-a oferit lui Frans Kraetzig, în vârstă de 20 de ani, primul său meci în calitate de titular.

Meciul a fost incert din cauza terenului îmbibat cu apă, în urma ploilor abundente.

De asemenea, Bayern a fost nevoită să-l scoată pe fundașul Matthias de Ligt la jumătatea primei reprize, internaționalul olandez suferind o accidentare la genunchi.

Situația s-a înrăutățit înainte de pauză pentru Bayern, când pasa fundașului Kim Min-jae a fost interceptată și Patrick Sontheimer a înscris din apropiere.