Xavi nu iartă după calificarea  Barcelonei în sferturile CL: ”Eram clovnul Ligii Campionilor, iar acum?”

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Xavi nu iartă după calificarea Barcelonei în sferturile CL: ”Eram clovnul Ligii Campionilor, iar acum?”

Xavi nu iartă după calificarea  Barcelonei în sferturile CL: ”Eram clovnul Ligii Campionilor, iar acum?”
Xavi nu iartă după calificarea Barcelonei în sferturile CL: ”Eram clovnul Ligii Campionilor, iar acum?”Profimedia
Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, nu şi-a ascuns satisfacția după calificarea echipei sale în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, marți, după victoria cu Napoli (3-1), răspunzând criticilor presei spaniole.

Barcelona a câștigat returul din optimile Champions League  cu 3-1, grație golurilor marcate de  Fermin Lopez (15), Joao Cancelo (17) şi Robert Lewandowski.

Catalanii ating astfel sferturile Champions League pentru prima oară după sezonul 2019/20.

Le-am spus jucătorilor mei să se destindă, pentru că nu este un lucru de viață şi moarte. Au fost multe critici incorecte, am fost tratați drept ”clovnul Ligii Campionilor”. Şi acum ce facem?”, a afirmat Xavi într-o conferință de presă.

”'Trebuia să fim mai buni decât Napoli şi am fost. Este o calificare foarte meritată, putem fi mândri. Este unul din cele mai bune momente din cariera de antrenor la Barca', a adăugat el.

Tehnicianul catalan, care şi-a anunțat plecarea la finalul sezonului după o serie de rezultate slabe, a dat asigurări că viitorul său nu se schimbă după această calificare a echipei în sferturile de finală.

”În momentul în care vorbim, nimic nu s-a schimbat. Dacă am fi pierdut, ați fi scris imediat că sunt deja concediat”, a adăugat tehnicianul.

Referitor la Pau Cubarsi, tânărul de 17 ani, ales omul meciului la prima sa titularizare în Champions League, antrenorul echipei blaugrana a spus: ”Când are balonul, ritmul meu cardiac nu se accelerează. Este cea mai bună calitate a lui Cubarsi, un puşti de 17 ani care este liniştit când are balonul şi pe care îl joacă inteligent. Este minunat”.

FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe SSC Napoli cu scorul de 3-1 (2-1), marți seara, pe Estadi Olímpic Lluis Companys, în manşa secundă a optimilor.