Real nu poate conta pe Benzema, Camavinga, Alaba și Mendy la Girona. Declarațiile lui Ancelotti

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Real nu poate conta pe Benzema, Camavinga, Alaba și Mendy la Girona. Declarațiile lui Ancelotti
Ancelotti, la conferința de presă
Ancelotti, la conferința de presă
AFP
Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti (63 de ani), a susținut conferință de presă premergătoare duelului cu Girona, de marți, ora 20:30.

Girona: "Joacă frumos, sunt bine organizați și se mișcă bine cu mingea. Benzema și Camavinga nu vor fi disponibili din cauza loviturilor pe care le-au încasat în partida cu Celta. Rodrygo va fi bine, deși nu s-a antrenat astăzi. Nici Ceballos, Alaba și Mendy nu vor fi disponibili".

Alaba: "Nu cred că va avea probleme să evolueze în finala Copa del Rey împotriva lui Osasuna".

Plângeri legate de teren: "Cu toții ne dorim să jucăm pe un teren bun. Nu mă plâng, ci reflect evidența faptului că terenul nostru suferă din cauza lucrărilor. Sper că va fi reparat cât mai curând posibil".

La 11 puncte în spatele lui Barça: "Evident că nu există o diferență sportivă atât de mare între cele două echipe, există multă egalitate între ele. Micile detalii au marcat o diferență atât de mare în campionat".

Militao: "Concentrarea lui s-a îmbunătățit. Are o calitate aeriană impresionantă în lovitura de cap".

Messi la Barça: "Messi și Barça pot face ce vor. Nu se pune problema pentru mine. Îmi place de el ca jucător și ar putea fi bun pentru LaLiga".

Rotații: "În cele 50 de meciuri pe care le-am jucat am făcut destul de multe rotații. Trebuie să gestionezi echipa, dar iluzia de a fi la Madrid este de bază pentru a înțelege acest lucru. Există decizii dificile. De exemplu, să las pe tușă jucători precum Lucas Vázquez într-un meci recent nu a fost ușor pentru mine".

Benzema: "Își va reveni după lovitură și va juca în partidele următoare. El este prea important pentru noi. Dacă este 100%, Karim ar trebui să joace. El vrea să joace și noi la fel".

Benzema este esențial pentru Ancelotti
Real Madrid C.F.

Rodrygo: "Are o mică problemă la genunchi pe care o gestionează bine. Absența sa de astăzi a fost din cauza unei probleme intestinale, dar va reveni mâine. Este rapid, dinamic și fizic, pentru că nu are nevoie de multe pauze în meciuri. Are încă loc de progres".

Camavinga: "El progresează. Ca fundaș, își îmbunătățește limitele, care sunt legate de vârstă. Are nevoie de experiență și să progreseze din punct de vedere tactic. Din punct de vedere fizic și tehnic nu are nimic de învățat. Motorul lui Camavinga este de la un Ferrari, nu de la un Cinquecento".

Hazard: "Nu am vorbit prea mult cu el, ăsta e adevărul. Dacă are nevoie să vorbească, eu sunt acolo pentru asta.

Asensio: "Îmi place foarte mult ca jucător și sunt sigur că și mulți antrenori și cluburi îl plac. Sper să rămână aici cu noi".

Courtois: "Este posibil ca Lunin să joace câteva meciuri în La Liga, dar dacă nu va avea probleme Courtois va mai juca câteva meciuri".

Urmărește Girona - Real Madrid pe Flashscore, marți, ora 20:30