Kane a adoptat portul bavarez și a vorbit despre șansele lui Bayern la câștigarea Champions League

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Kane a adoptat portul bavarez și a vorbit despre șansele lui Bayern la câștigarea Champions League

Harry Kane a pozat pentru prima dată în ținută tradițională nemțească
Harry Kane a pozat pentru prima dată în ținută tradițională nemțeascăFC Bayern
Harry Kane a avut încă nevoie de îndrumarea lui Thomas Müller atunci când a mâncat Weißwurst, dar în rest, atacantul-vedetă al FC Bayern se simte deja ca acasă la Munchen. "Mi-a plăcut foarte mult totul la Munchen până acum", a declarat Kane la tradiționala ședință foto Lederhosen a campionilor recordurilor: "Oamenii au fost grozavi, fanii au fost grozavi, până acum totul a fost bine".

Pe de altă parte, jucătorul de 30 de ani încă trebuie să se obișnuiască cu costumul tradițional. "Pantalonii sunt cam strâmți", a glumit Kane, care se simte din ce în ce mai bine la noul său club după "săptămâni nebunești". Duminică, el a marcat prima sa dublă în Bundesliga în victoria cu 3-1 (2-0) a Munchenului în fața lui FC Augsburg. Cu trei goluri în două meciuri, Kane a jucat un rol important în startul de sezon reușit al campioanei en-titre, care aspiră în mod natural la performanțe mai mari.

"Drum lung până la Liga Campionilor"

Câștigarea Ligii Campionilor va fi "dificilă", a recunoscut Kane: "Există câteva echipe mari în Europa în acest moment. Trebuie doar să continuăm să facem ceea ce facem. Avem o echipă fantastică, o echipă care este suficient de bună pentru a câștiga Liga Campionilor. Dar mai avem încă un drum lung de parcurs".