Parma și Galatasaray discută despre schimbul Man - Cicâldău

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Parma și Galatasaray discută despre schimbul Man - Cicâldău
Nici Dennis Man și nici Alex Cicâldău nu au reușit să confirme pentru echipele lor
Nici Dennis Man și nici Alex Cicâldău nu au reușit să confirme pentru echipele lor
Profimedia
Dennis Man (24 ani) se pare că nu a reușit să-i impresioneze pe italieni. Românul a avut parte de mai multe accidentări de când a fost transferat de la FCSB.

Astfel, având în vedere aceste lucruri, se pare că oficialii de la Parma se gândesc la un schimb. Ei își doresc tot un român, Cicâldău de la Galatasary.

Dennis Man vs. Alexandru Cicâldău

În aceeași situație se află și Alexandru Cicâldău. El a sosit în vara lui 2021 la Galatasaray, dar nu a reușit să confirme. După numai un sezon, acesta a fost împrumutat la Al-Ittihad Kalba. Mai mult, se pare că nu mai este de interes deloc pentru turci, iar aceștia încearcă să găsească cea mai bună soluție.

CITEȘTE ȘI - Probleme la Parma pentru Man și Mihăilă: "S-ar putea să nu mai fie vremea lor!"

Conform sport.ro, se pare că Galatasaray a luat în calcul să-l cedeze pe Cicâldău la schimb cu Dennis Man. Jucătorii români vor evolua sub formă de împrumut pentru un sezon la noile echipe, cu posibilitatea unui transfer definitiv în cazul în care confirmă.

"S-a dus vremea lui Man și Mihăilă?"

Observând că jocul echipei a fost unul solid (n.r. în meciul cu Palermo) și fără cei doi români, jurnaliștii de la Parma Live au speculat faptul că vremea lui Man și Mihăilă ar fi apus. Dacă Mihăilă a fost accidentat și a stat departe de teren în ultimele luni, italienii explică de ce Man a fost lăsat pe banca de rezerve.

”Odată cu victoria Parmei în fața lui Palermo, a trecut neobservată dubla excludere a celor doi jucători de români, Dennis Man și Valentin Mihăilă. Dacă excluderea celui din urmă reprezintă o consecință logică a unei lungi perioade de accidentare, care l-a determinat abia acum pe Mihăilă să reapară pe bancă, pentru Man lucrurile stau diferit. Pecchia, care de obicei rotește mult 'aripile', a optat pentru alegeri diferite în meciul cu Palermo”, scriu jurnaliștii de la Parma Live. 

”Ar fi putut fi, printre rânduri, și un semnal pentru internaționalul român? Cert este că meciul de lunea viitoare cu Cittadella o obligă pe Parma să caute acea continuitate mult dorită, care nu s-a văzut cu adevărat în acest sezon. Și cine știe, s-ar putea să nu mai fie vremea lui Man și Mihailă, dacă cel din urmă nu poate fi folosit la capacitate maximă.”