Boloca, gol pentru Frosinone. Toșca, integralist. Buffon, titular la 45 de ani

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Boloca, gol pentru Frosinone. Toșca, integralist. Buffon, titular la 45 de ani
Boloca, la primul  gol pentru Frosinone în acest sezon
Boloca, la primul gol pentru Frosinone în acest sezon
Profimedia
În acest weekend se desfășoară etapa a 25-a din Serie B.

Palermo - Frosinone 1-1

Liderul Frosinone nu a reușit să învingă în deplasare pe Palermo, dar rămâne pe primul loc, la o distanță confortabilă de pricipalele urmăritoare. 

La Palermo a evoluat până în minutul 61 și Nedelcearu. TuttoMercato l-a notat cu 6,5, spunând că "a avut o evoluție excelentă în defensivă, menține pragul de atenție ridicat fără a fi păcălit de schimburile de viteză".

Partida s-a încheiat la egalitate 1-1, cele două reușite aparținând lui Verre (38), și respectiv Daniel Boloca, fostul internațional român care a ales să evolueze pentru naționala lui Mancini.

Benevento - Brescia 1-0

Benevento, cu Toșca titular în centrul defensivei pe durata întregii partide, a reușit să învingă cu 1-0 pe Brescia prin golul marcat de Tello în minutul 48.

Rezultatul îi permite echipei din Campania să spere în continuarea la evitarea retrogradării, mai ales că s-a apropiat la numai două puncte de primul loc care asigură menținerea în eșalonul secund.

Parma - Ascoli 0-1

Parma a fost învinsă pe teren propriu de Ascoli, tot cu 1-0, prin reușita lui Gondo în minutul 62, acesta transformând o lovitură de la 11 m în poarta lui Buffon, fostul internațional regăsindu-se în continuare în lotul parmegian în ciuda celor 45 de ani ai săi.

Dintre cei doi români care evoluează pentru Parma, doar Denis Man a fost prezent pe teren. Fostul atacant al FCSB-ului a fost trimis pe teren în minutul 63 în locul lui Zanimacchia. Acesta a primit nota 6, publicația sportivă TuttoMercato descriindu-i evoluția: "aduce vivacitate în atac, dar nu reușește să aibă impact asupra rezultatului".

Pisa - Venezia 1-1

Reamintim că ieri, Pisa, echipa românilor Moruțan, Adrian Rus și Marius Marin a terminat la egalitate, 1-1, cu Venezia, dar se află în continuare pe un loc care să-i permită prezența la baraj.

Serie B, etapa 25, Rezultate complete & clasament