Mihăilă, detalii importante despre viitorul său. Unde va juca în sezonul următor

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mihăilă, detalii importante despre viitorul său. Unde va juca în sezonul următor
Mihăilă speră să promoveze cu Parma
Mihăilă speră să promoveze cu Parma
Profimedia
Parma ocupă locul cinci în Serie B și este calificată la barajul care ar putea-o promova în prima ligă italiană.

La formația emiliană evoluează și doi români, Denis Man și Valentin Mihăilă. Ultimul dintre ei a fost prezent miercuri la prezentarea parteneriatului dintre clubul italian și PUMA.

Românul a dezvăluit ce va face din sezonul următor și de cine se teme cel mai mult în meciurile de baraj.

"Ne concentrăm să câștigăm ultimul meci. Ne dorim să terminăm pe locul patru. Apoi, este vorba de play-off, se poate întâmpla orice și vrem să câștigăm. A fost un sezon dificil pentru mine; am început bine, apoi accidentările... Acum mă simt bine. Mă antrenez cu echipa și am jucat multe meciuri, dar vreau să joc și mai mult pentru a ajuta echipa. 

Atmosfera? Se simte diferit acum. Suntem un grup mai unit decât eram la începutul sezonului. Au venit mulți băieți tineri care nu erau obișnuiți cu acest campionat, dar acum suntem o echipă puternică și putem câștiga. Pecchia? Vorbesc mult cu el, despre multe lucruri. Ca extremă, m-a ajutat în ceea ce privește partea defensivă a jocului meu. Îmi spune să fac ceea ce știu că pot face. 

Statistici Mihăilă
Flashscore

Cea mai înfricoșătoare echipă din play-off? Nu mă tem de nimeni. Toate sunt echipe bune, dar noi suntem și mai buni. Îmi place să joc împotriva unor echipe puternice; toate au o șansă în playoff și se va juca până în ultima secundă.

Viitorul meu? Am un contract cu Parma și voi rămâne aici. Dar eu personal nu trebuie să vorbesc despre viitorul meu, trebuie doar să mă gândesc să joc la Parma", a declarat Mihăilă pentru site-ul oficial al Parmei.

Parma va întâlni în ultima etapă din Serie B pe Venezia, iar în cazul unei victorii ar putea urca pe locul patru, poziție ce i-ar permite să joace direct în semifinalele în play-off.

Mihailă s-a transferat la Parma în 2020, de la Universitatea Craiova, contra sumei de opt milioane de euro.

Clasament Serie B
Flashscore