Marco Asensio, șanse tot mai mici să continue la Real Madrid

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Marco Asensio, șanse tot mai mici să continue la Real Madrid
Asensio va lăsa în urmă o perioadă de șapte sezoane la Real Madrid
Asensio va lăsa în urmă o perioadă de șapte sezoane la Real Madrid
Profimedia
Negocierile pentru reînnoirea contractului lui Marco Asensio durează de luni de zile. José Ángel Sánchez, managerul general al clubului, și Jorge Mendes, agentul jucătorului, au discutat de mai multe ori în ultima perioadă, iar propunerea finală a celor de la Real Madrid nu îl convinge pe jucător, mai ales pe plan sportiv, unde Asensio a cerut mereu mai mult spațiu de manevră. După un sezon strălucit, în care a reușit 12 goluri și 8 pase de gol, atacantul ar urma să părăsească clubul unde a jucat în ultimele șapte sezoane.

Potrivit ultimelor informații, Marco Asensio (27 de ani) a luat decizia de a pleca de la Real Madrid la finalul sezonului, când îi expiră contractul.

Asensio, care nu a reușit să obțină rolul incontestabil pe care și-l dorea de ceva timp și a fost înlocuit de Rodrygo și chiar de Valverde, cerea mai multe minute și un rol mai important în echipă, lucru pe care Ancelotti nu i l-a oferit. Acesta este principalul motiv al refuzului său de a continua la Madrid.

Asensio
@realmadrid

Oferta financiară, fără a fi la fel de mare ca altele pe care le primește din străinătate, a trecut pe locul doi în fața situației sportive. Posibila sosire a lui Brahim Díaz, un jucător care ocupă o poziție similară cu a sa, l-ar fi putut, de asemenea, împinge să ia decizia finală.

Sfârșitul a șapte sezoane în alb

Asensio a semnat cu Real Madrid în 2014. El a marcat 61 de goluri și a oferit 68 de pase de gol. Este un jucător iubit de fanii madrileni și de coechipierii săi, dar, cu excepția unei schimbări bruște de opinie, viitorul său se află în afara echipei pe care a susținut-o încă de când era copil.

Premier League este cea mai probabilă destinație pentru Asensio, deși PSG și echipe din Serie A au luat, de asemenea, contact cu el în ultima vreme.