Ciprian Tătărușanu poate semna cu o altă echipă de tradiție din Serie A

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Ciprian Tătărușanu poate semna cu o altă echipă de tradiție din Serie A
Ciprian Tătărușanu își va încheia la vară contractul cu AC Milan
Ciprian Tătărușanu își va încheia la vară contractul cu AC Milan
Profimedia
Portarul de 37 de ani o va părăsi pe AC Milan în această vară, după ce contractul său va expira în luna iunie.

Presa din Italia scrie însă că internaționalul român ar putea semna cu un alt club de tradiție din Serie A.

Tătărușanu poate semna cu o echipă de tradiție din Serie A

Potrivit jurnaliștilor de la cotidianul Tuttosport, Ciprian Tătărușanu ar putea ajunge din vară la FC Torino. Trupa antrenată de croatul Juric s-ar putea despărți de titularul Vanja Milinkovic-Savic, care este dorit de mai multe echipe din Europa. Torinezii ar accepta ca Tătărușanu să semneze din postura de jucător liber de contract. 

Totodată, echipa care se situează la mijlocul clasamentului în Serie A are în vedere și o altă variantă. Este vorba despre Alessio Cragno, goalkeeperul de 28 de ani al celor de la Monza.

În acest sezon, Tătărușanu a avut 22 de apariții pentru AC Milan în toate competițiile, în contextul în care Mike Maignan, titularul de drept al rossonerilor, a fost accidentat timp de luni bune. 

Internaționalul român se află în lotul campioanei Italiei din septembrie 2020, când AC Milan l-a cumpărat de la Olympique Lyon pentru un milion de euro.

Presa italiană menționează că și Empoli ar fi interesată de serviciile fostului portar al echipei naționale. La Empoli, Tătărușanu ar putea fi coleg cu Răzvan Marin, potrivit informațiilor publicate pe milanews24.it.

În ceea ce privește conducerea clubului AC Milan, rossonerii sunt interesați să îl înlocuiască pe român cu Marco Sportiello (30 de ani), goalkeeperul celor de la Atalanta.

În actualul sezon, AC Milan se află pe locul 6, având mari emoții în ceea ce privește finalizarea stagiunii pe un loc european. Programul este unul de foc pentru rossoneri, care vor întâlni Lazio în următoarea etapă de campionat, urmând să se pregătească apoi pentru Derby della Madonnina cu Inter în semifinalele UEFA Champions League.

Urmărește AC Milan - Inter pe Flashscore!