Petrolul Ploiești a anunțat instalarea ca președinte a lui Marian Copilu

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Petrolul Ploiești a anunțat instalarea ca președinte a lui Marian Copilu
Un nou președinte la Petrolul Ploiești
Un nou președinte la Petrolul Ploiești
Petrolul Ploiești
Clubul de fotbal Petrolul Ploiești a anunțat, miercuri, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, instalarea în funcția de președinte a lui Marian Copilu și totodată retragerea unui număr de opt membri fondatori.

"Domnul Marian Copilu a dobândit calitatea de membru asociat, fiind numit, totodată, și președinte al ACS Petrolul 52. De asemenea, domnul Mircea Dridea va fi președinte de onoare, domnul Claudiu Tudor va îndeplini funcția de președinte al Comitetului Director al ACS Petrolul 52, iar, în rest, structura de conducere a clubului va rămâne nemodificată", se arată pe site-ul citat.

Totodată, Adunarea Generală a Asociației ACS Petrolul 52, întrunită marți, a consemnat retragerea membrilor fondatori Mircea Dridea, Gheorghe Liliac, Octavian Grigore, Haralambie Ion, Decu Crângașu, Ion Cojocaru, Constantin Ştefan și Paul Gușă din asociație, fără niciun fel de pretenții din partea acestora.

"Astfel, foștii jucători de legendă ai Petrolului, cei care au contribuit decisiv, în 2016, la renașterea clubului și au depus, în anii care au urmat, eforturi considerabile pentru a menține aprinsă flacăra 'galben-albastră', au făcut, în acest moment, un pas în spate. Le mulțumim pentru tot ceea ce au realizat pentru acest club, pentru paginile scrise în cartea de istorie a Petrolului și, cu siguranță, vor face parte, și de aici înainte, din familia Petrolul Ploiești! Petrolul merge înainte! Fiți alături de noi, la un nou început de drum!", se mai arată pe site-ul citat.

Fost conducător timp de mai mulți ani la CFR Cluj, Marian Copilu a activat ultima oară în funcția de președinte executiv al clubului Universitatea Craiova, pe care a părăsit-o în luna octombrie a anului trecut.