"Lordul Bellingham" face furori în Spania. "E un jucător important pentru noi"

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

"Lordul Bellingham" face furori în Spania. "E un jucător important pentru noi"

Real Madrid a învins Barcelona în "El Clasico" datorită golurilor înscrise de Jude Bellingham
Real Madrid a învins Barcelona în "El Clasico" datorită golurilor înscrise de Jude BellinghamAFP
Jude Bellingham a fost salvatorul Realului din "El Clasico". Jucătorul englez a reușit să înscrie cele două goluri prin care a asigurat victoria echipei antrenate de Carlo Ancelotti.

Golul surprinzător al internaționalului englez părea că i-a asigurat Realului un punct, într-un meci în care nu meritau victoria, fiind dominați de rivalii de la Barcelona.

Acest lucru ar fi fost suficient pentru partida grea pe care a avut-o Realul împotriva Barcelonei, dar nu și pentru Bellingham, care a înscris golul câștigător în minutul 92, iar echipa lui Ancelotti se află pe primul loc în La Liga.

Bellingham are acum 13 goluri în 13 meciuri pentru Real Madrid. El a fost transferat de la Borussia Dortmund în această vară, cu 103 milioane de euro (109 milioane de dolari).

"Nu am fost în cea mai bună formă", a recunoscut Bellingham după meci.

"Lordul Bellingham", titra ziarul AS, în timp ce Marca a ales "Bellingham își scoate limba", făcând referire la faptul că Barcelona a jucat cu emblema legendară a formației Rolling Stones pe tricourile lor, în cadrul parteneriatului de sponsorizare cu Spotify.

Unii membri ai trupei veteran de rock au urmărit meciul din tribune.

Dubla lui Bellingham reprezintă un început superb în viața sa în capitala Spaniei, cu trei goluri și în Liga Campionilor, iar Bellingham le-a transmis fanilor să se aștepte la mai mult de la el.

Mijlocașul spune că a lucrat la loviturile de la distanță și că acest lucru s-a văzut în golul egalizator din meciul cu Barca.

"Am primit mingea la marginea careului, iar de câteva săptămâni tot îmi spun că trebuie să încerc să șutez de la distanță", a spus Bellingham, la Real Madrid TV.

"Poate adversarii se așteaptă să încerc să intru în careu sau să pasez unui coechipier, așa că am vrut să-i surprind lovind din afara careului. Știu că am tehnică și am reușit să înscriu."

"Pare un veteran", a spus antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, când a fost întrebat despre el.

La cel de-al doilea gol a avut puțin noroc. Luka Modric care a pierdut controlul mingii după centrarea lui Dani Carvajal și mingea a căzut perfect pentru Bellingham.

Cu toate acestea, mijlocașul și-a perfecționat intrările în careu și a fost o amenințare constantă în careurile adversarilor pe tot parcursul sezonului.

"Mai multă emoție"

"Mi-aș dori să existe mai multă furie, frustrare și dezamăgire", a spus Ilkay Gundogan, marcatorul Barcelonei.

"Ar trebui să existe mai multă emoție, mai ales atunci când pierzi."

Marc-Andre ter Stegen ar fi putut să se agațe de mingea pe care Bellingham a trimis-o către poartă, în timp Oriol Romeu ar fi trebuit să-l urmărească în adâncimea careului când a marcat golul victoriei, dar englezul este de neoprit în acest moment.

"Este într-o stare extraordinară," a spus antrenorul lui Barcelona, Xavi, care a lăudat calitatea mijlocașului, dar a insistat asupra faptului că a avut parte și de mult noroc.

Ancelotti, care are toate meritele pentru faptul că l-a folosit pe Bellingham într-o poziție de mijlocaș ofensiv pentru a compensa plecarea lui Karim Benzema, se așteaptă ca golurile să continue să curgă.

"El poate ajunge la 20 sau 25 de goluri, pentru că a început foarte bine", a spus italianul.

"Nu îl considerăm un atacant, dar este un jucător foarte important pentru noi."