Karim Benzema nu a fost convocat pentru deplasarea de la Sociedad

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Karim Benzema nu a fost convocat pentru deplasarea de la Sociedad
Karim Benzema a reușit un hattrick împotriva Almeriei în precedenta etapă
Karim Benzema a reușit un hattrick împotriva Almeriei în precedenta etapă
AFP
Real Madrid va fi lipsită de atacantul vedetă Karim Benzema pentru deplasarea de marți seară cu Real Sociedad.

Atacantul francez este în mare formă în ultima perioadă, reușind sâmbătă un hat-trick împotriva Almeriei, al treilea din luna aprilie. Cu toate acestea, el nu va fi prezent împotriva celor de la Sociedad, după ce a fost lăsat pe dinafară din lotul pentru această etapă.

Nu a fost invocat niciun motiv medical pentru absența lui Benzema, iar în acest stadiu, trebuie tratată ca o decizie tehnică a lui Ancelotti.

Los Blancos înfruntă sâmbătă seară pe Osasuna în finala Copa del Rey, prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor împotriva lui Manchester City fiind programată marțea următoare.

Benzema s-a luptat cu programul aglomerat din acest sezon, iar în condițiile în care urmează patru meciuri foarte importante în decurs de 11 zile, Ancelotti probabil dorește să își protejeze cât mai mult unul dintre jucătorii săi cheie.

Pentru această deplasare sunt incluși tinerii Nico Paz, Carlos Dotor, Sergio Arribas și Alvaro Rodriguez, ultimul dintre ei putând să-l înlocuiască pe Benzema în echipa de start.

Cine este Alvaro Rodriguez?

Chiar dacă a evoluat doar 29 de minute în acest sezon, împărțite în patru partide, tânărul Alvaro Rodriguez (18 ani) a avut timp suficient pentru a marca un gol contra celor de la Atletico Madrid și de a da o pasă de gol cu Osasuna.

Uruguayanul este văzut de președintele Florentino Perez ca fiind soluția perfectă pentru atacul formației în viitor, iar Carlo Ancelotti pare să fie de acord cu acest punct de vedere și ar putea să-i ofere marți seară prima sa titularizare. 

”Ancelotti îl consideră pe Alvaro drept înlocuitorul de drept al lui Benzema. Este la cel mai bun club din lume, iar cota sa de piață este impresionantă la 18 ani”, a declarat agentul fotbalistului.

Rodriguez s-a născut în Spania din părinți uruguayeni și a ajuns la Real Madrid în 2020, când s-a transferat de la Girona la echipa U17 a madrilenilor.

După un singur an, el a fost promovat la formația secundă, Real Madrid Castilla, pentru care a evoluat în 33 de meciuri, înscriind nouă goluri și oferind patru pase decisive.

Urmărește Real Sociedad - Real Madrid pe Flashscore!