Horațiu Moldovan ar putea deveni coleg cu un star al Barcelonei. Atletico pregătește mutarea

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Horațiu Moldovan ar putea deveni coleg cu un star al Barcelonei. Atletico pregătește mutarea

Lewandowski ar putea semna cu Atletico Madrid
Lewandowski ar putea semna cu Atletico MadridProfimedia
Robert Lewandowski, în vârstă de 35 de ani, a fost o piesă centrală în parcursul echipei Barcelona către calificarea în sferturile de finală ale UEFA Champions League. În etapa optimilor de finală, atacantul polonez a avut o contribuție decisivă în ambele meciuri împotriva echipei Napoli.

În primul meci din tur, Barcelona a întâlnit Napoli și a obținut un rezultat de 1-1, iar Lewandowski a fost protagonistul momentului, reușind să înscrie golul care a adus echipei sale un avantaj important în perspectiva returului.

În retur, Barcelona a confirmat superioritatea sa și a învins Napoli cu scorul de 3-1, asigurându-și astfel calificarea în sferturile de finală ale competiției. În acest meci, Robert Lewandowski a fost din nou în prim-plan, marcând un gol și contribuind la victoria echipei sale.

Chiar dacă Lewa se simte bine la Barcelona, așa cum și el a afirmat-o, zvonurile privind o posibilă plecare circulă.

Conform sport.es, jurnalistul iberic Ruben Uria a explicat că Atletico Madrid ar putea fi interesată de transferul lui Robert Lewandowski, devenind chiar al treilea jucător important care părăsește Barcelona pentru Atletico, după David Villa și Luis Suarez. De asemenea, Lewa ar face echipă cu Horațiu Moldova, transferat în această iarnă de către echipa din LaLiga.