Dembele, despre posibilitatea de a se alătura lui Mbappe la PSG

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Dembele, despre posibilitatea de a se alătura lui Mbappe la PSG
Dembélé și Eric García împotriva lui Valladolid
Dembélé și Eric García împotriva lui Valladolid
AFP
Se anunță o vară activă pe piața transferurilor pentru Barcelona. Momentan, Fair Play-ul financiar îi împiedică însă pe catalani să acționeze: până la reducerea cheltuielilor salariale, nu există o aprobare din LaLiga pentru a efectua transferuri.

Una dintre aceste operațiuni pe care Barça speră să le efectueze cât mai curând posibil este reînnoirea contractului lui Ousmane Dembélé (26 de ani). Francezul s-a trezit în sfârșit pe Spotify Camp Nou și a avut parte de o campanie palpitantă sub tutela lui Xavi.

Până acum, în acest sezon, el a avut 33 de apariții, marcând opt goluri și oferind șapte pase de gol. Accidentările l-au ținut în afara terenului doar două luni. Acum, recuperat, Dembélé a revenit în echipa de start a Barcelonei. 

Performanțele lui Dembélé au atras atenția mai multor echipe de elită din Europa. PSG, la cererea lui Kylian Mbappé (24 de ani), ar fi în cursă pentru a obține serviciile jucătorului. Bayern îl caută de câteva luni și există și cluburi din Anglia care au intenția de a-l transfera (United, în special).

În ciuda ofertei astronomice prezentate de PSG, Dembélé are o singură idee: să continue la Barcelona. După patru sezoane neregulate, francezul și-a găsit ritmul. Fanii îi apreciază performanțele, iar staff-ul tehnic are nevoie de el pentru a pune în aplicare sistemul de joc.

Dembélé are contract cu Barca până în 2025. Clubul, conștient de interesul altor giganți, va încerca să îi reînnoiască contractul.