Secretul renașterii lui Lewandowski: ”Timpul petrecut de Crăciun cu familia”

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Secretul renașterii lui Lewandowski: ”Timpul petrecut de Crăciun cu familia”

Robert Lewandowski, optimist la conferința de presă premergătoare duelului cu Estonia din play-off-ul pentru Euro 2024
Robert Lewandowski, optimist la conferința de presă premergătoare duelului cu Estonia din play-off-ul pentru Euro 2024Profimedia
Atacantul internațional polonez Robert Lewandowski (FC Barcelona), care a avut un rol decisiv în victoria echipei sale cu Atletico Madrid (3-0) în La Liga, a spus că în timpul Crăciunului de anul trecut, când a petrecut mai mult timp cu familia, a realizat unde trebuie să lucreze mai mult pentru a-şi îmbunătăți performanța sportivă, scrie EFE.

”Timpul petrecut de Crăciun cu familia mi-a dat multe răspunsuri la întrebările care au apărut anul trecut. Am ştiut ce trebuie îmbunătățit, ce nu a funcționat şi de ce s-a întâmplat.

Ştiam că trebuie să-mi schimb puțin antrenamentul, să lucrez mai individual, să fac lucruri care mă fac să mă simt mai bine. Nu numai eu, ci toată echipa beneficiază acum de asta”, a spus el.

Într-o conferință de presă în cantonamentul naționalei Poloniei, care va înfrunta Estonia la Varşovia în semifinala play-off-ului de calificare la Campionatul European, el a menționat că nu vede meciul cu Atletico, de duminică, ca fiind cel mai bun al său din acest sezon, deşi a marcat un gol şi a oferit două pase decisive.

”Important este că am jucat bine şi am câştigat. Îmi dau seama că numărul meu de pase decisive este în creştere, dar nu fac un secret că golurile sunt cel mai important lucru pentru mine.

Intrăm într-un moment cheie al sezonului, reîncepe Liga Campionilor şi trebuie să arătăm cea mai bună versiune a noastră. După multe momente dificile, ne simțim bine că am făcut progrese”, a spus polonezul.

Dacă Polonia învinge Estonia, va înfrunta în finala play-off-ului câştigătoarea meciului Țara Galilor-Finlanda.