Istvan Kovacs, lăudat de italieni după AC Milan - Borussia Dortmund 1-3

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Istvan Kovacs, lăudat de italieni după AC Milan - Borussia Dortmund 1-3
AC Milan - Borussia Dortmund 1-3
AC Milan - Borussia Dortmund 1-3
Profimedia
Românul Istvan Kovacs a fluierat duelul dintre AC Milan și Borussia Dortmund din Champions League, încheiat cu victoria nemților. Chiar și așa, italienii au avut numai cuvinte de laudă la adresa românului.

Barcelona, Dortmund, Lazio și Atletico sunt echipele care și-au asigurat calificarea în optimile de finală. 

Românul nu a avut deloc un meci ușor pe San Siro, acolo unde în primele 10 minute a dictat două penalty-uri pentru ambele formații.

Giroud a avut șansa de a deschide scorul din penalty încă din minutul 6, în urma unui henț comis în careu de Hummels. Atacantul francez a ratat însă din 11 metri, portarul Kobel refuzând golul italienilor.

Roata s-a întors pentru rossoneri, întrucât la distanță de câteva minute Kovacs a acordat un penalty pentru nemți. Marco Reus a transformat fără emoții și a deschis scorul pentru Dortmund. În finalul primei părți, nigerianul Samu Chukwueze a adus egalarea pentru AC Milan, după o fază superbă pe cont propriu în flancul drept.

În repriza secundă, tânărul Bynoe-Gittens (19 ani) a adus-o din nou în avantaj pe Dortmund. Cu 20 de minute înainte de final, AC Milan a primit o nouă lovitură, după ce Karim Adeyemi l-a învins pe Maignan cu un șut din afara careului.

"Decizie foarte corectă"

"După 5 minute a acordat un penalty pentru rossoneri în urma unei atingeri a lui Schlotterback, decizie foarte corectă. O decizie corectă a luat și câteva minute mai târziu, când a dictat penalty pentru echipa germană pentru un fault al lui Calabria. Românul a fluierat foarte rar, însă galbenul arătat lui Tomori nu a avut o justfificare clară", au scris italienii.