Jude Bellingham, incert pentru meciul vital al lui Dortmund cu Augsburg

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Jude Bellingham, incert pentru meciul vital al lui Dortmund cu Augsburg
Jude Bellingham ar putea lipsi la meciul cu Augsburg
Jude Bellingham ar putea lipsi la meciul cu Augsburg
Reuters
Borussia Dortmund va fi probabil lipsită de mijlocașul Jude Bellingham (19 ani) pentru penultimul meci din Bundesliga, care va avea loc duminică pe terenul modestei Augsburg, a declarat vineri antrenorul Edin Terzic, clubul fiind la un punct în spatele liderului Bayern Munchen.

Bellingham a suferit o accidentare la genunchi și nu s-a mai antrenat de la victoria cu 5-2 de săptămâna trecută împotriva Borussiei Monchengladbach.

"Nu s-a putut antrena de la acel meci și trebuie să așteptăm și să vedem, pentru că încă simte dureri", a declarat Terzic într-o conferință de presă.

"Există un mare semn de întrebare pentru duminică. Fără niciun antrenament al echipei nu este cu adevărat posibil (să joace)".

Dortmund se află pe locul doi, cu 67 de puncte, cu două meciuri rămase de disputat.

Terzic a spus că indiferent dacă internaționalul englez Bellingham va fi sau nu apt, echipa sa va avea un singur obiectiv duminică.

Clasament Bundesliga
Flashscore

"Nu am putut câștiga ultimele patru meciuri în deplasare", a spus el. "Există motive pentru asta, dar știm că dacă vrem să ne atingem obiectivul la sfârșitul sezonului, atunci avem nevoie de șase puncte, iar cele trei de la Augsburg de duminică fac parte din acestea".

Dortmund va spera, de asemenea, ca Bayern, care primește sâmbătă pe RB Leipzig, ocupanta locului trei, și care va ajunge provizoriu la patru puncte cu o victorie, să facă un pas greșit în ultimele două etape.

În ceea ce-l privește pe Terzic, nu există momentan niciun plan de petrecere în cazul unei victorii la titlu. Ultimul titlu de campioană al lui Dortmund datează din 2012 și de atunci a fost de șase ori vicecampioană.

"Nu m-am gândit deloc la prima zi de după sezon, pentru că vrem să ne concentrăm doar pe ceea ce avem în față. Aceasta este cea mai mare prioritate.

"A trecut mult timp de când nu am mai fost în această poziție în a 32-a etapă, așa că sunt fericit să conduc prin Dortmund și să văd locuitorii purtând tricoul clubului".