Coppa Italia: Inter ajunge în sferturi după ce învinge Parma în prelungiri

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Coppa Italia: Inter ajunge în sferturi după ce învinge Parma în prelungiri
Lautaro Martinez a egalat în finalul celor 90 de minute pentru Inter și a trimis meciul în prelungiri
Lautaro Martinez a egalat în finalul celor 90 de minute pentru Inter și a trimis meciul în prelungiri
Profimedia
Inter Milan a învins Parma în reprizele de prelungiri, scor 2-1, în cadrul optimilor de finală din Coppa Italia.

Parma, divizionara din Serie B la care evoluează românii Man și Mihăilă, a părăsit competiția Coppa Italia după ce a fost învinsă în prelungiri de Interul lui Simone Inzaghi.

Parma a făcut o figură frumoasă în fața milanezilor, care s-au confruntat cu ceva probleme de lot, mai mulți titulari lipsind din formația ”nerazzurri”.

Din nefericire pentru Dennis Man, internaționalul român a părăsit terenul la mijlocul primei reprize din cauza unei accidentări. Schimbarea avea să fie însă una cu noroc pentru oaspeți, căci Stanko Juric, croatul care l-a înlocuit pe Man, a deschis scorul 12 minute mai târziu, după ce a trimis un șut excelent din marginea careului, care a trimis balonul în vinclul porții lui Onana.

Toți spectatorii de pe San Siro au rămas uimiți, întrucât la pauză tabela arată scorul de 1-0 pentru Parma.

La reluarea jocului, Parma, cu siguranță mulțumită de rezultat, a făcut tot posibilul să mențină acest scor care să-i ofere o calificare istorică în faza sferturilor de finală. Și au fost foarte aproape să reușească acest lucru. În finalul celor 90 de minute l-am putut vedea pe teren și pe Valentin Mihăilă, despre care s-a spus inițial că are slabe șanse să evolueze în această partidă, având încă nevoie de timp pentru a se recupera după o accidentare.

Campionul mondial Lautaro Martinez le-a stricat însă planurile celor de la Parma, când a reușit să aducă egalarea în minutul 88 și a trimis meciul în prelungiri.

În cele două reprize de prelungiri, Inter a arătat faptul că este echipa mai experimentată și mai rezistentă din punct de vedere fizic. Fundașul Francesco Acerbi a înscris golul victoriei în minutul 110, ducându-i astfel pe nerazzurri în faza sferturilor din Coppa Italia.

În următoarea etapă, Inter o va avea ca adversară pe câștigătoarea dintre Atalanta și Spezia.