Miami Heat a învins-o pe Denver Nuggets, în al doilea meci al finalei NBA

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Miami Heat a învins-o pe Denver Nuggets, în al doilea meci al finalei NBA
Jimmy Butler și secretul acestui sezon
Jimmy Butler și secretul acestui sezon
Profimedia
Miami Heat a învins duminică seara, în deplasare, pe Denver Nuggets, cu scorul de 111 - 108, în cel de-al doilea meci al finalei Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA).

Echipa din Miami i-a administrat celor de la Denver prima înfrângere pe teren propriu din play-off și va juca la Miami partidele trei și patru ale finalei.

În cazul în care se va impune la capătul acestei finale, Miami Heat va deveni prima echipă de pe locul opt care câștigă titlul în NBA.

Jimmy Butler autor a 21 de puncte pentru oaspeți în partida de duminică seara, a dezvăluit secretul care i-a purtat pe cei de la Miami până în finală: ”factorul nu ne pasă”

"Nu suntem îngrijorați de ceea ce crede lumea. Suntem atât de concentrați pe ceea ce facem bine și pe cine suntem ca grup că, la sfârșitul zilei, pe asta ne bazăm. Așa a fost tot anul și asta nu se va schimba. Așa că, asta este ceea ce cred eu că este. Cred că este factorul "nu-mi pasă" (I don't give a damn' factor), a spus Butler la sfârșitul finalei.

Ca urmare a acestui succes, situația între cele două echipe este acum la egalitate, 1-1, după ce în prima partidă Denver câștigase cu 104-93. Echipa care va obține patru victorii va fi campioană.

Denver Nuggets este în căutarea primului său titlu, la prima sa finală după 47 de ani. Miami Heat, în schimb, vizează al patrulea titlu de campioană, după cele din 2006, 2012 și 2013.