LeBron James va fi supus unei operații în timpul verii

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
LeBron James va fi supus unei operații în timpul verii
LeBron James alături de Anthony Davis
LeBron James alături de Anthony Davis
AFP
Baschetbalistul a jucat ultimele luni ale sezonului cu o accidentare la picior, care trebuie reparată chirurgical. Recuperarea va dura două luni, dar nu-l va împiedica pe jucător să fie prezent la startul sezonului următor.

După o ieșire fără glorie, odată cu înfrângerea cu Denver Nuggets în finala Conferinței de Vest, LeBron James a lăsat să se înțeleagă că și-ar putea încheia cariera. Deocamdată, această idee pare să fi dispărut din mintea lui King James, dar baschetbalistul de 38 de ani va suferi un recul la intrarea în cel de-al 21-lea sezon din NBA.

Potrivit The Athletic, LeBron James va fi operat în vară după accidentarea de la piciorul drept. Problema a apărut pe 26 februarie, în duelul cu Mavericks, și l-a ținut pe tușă o lună. Revenirea în competiție a fost mai rapidă decât se aștepta, dar acum jucătorul va fi supus unui tratament mai eficient.

Recuperarea va dura două luni, ceea ce îi va permite sportivului să fie pregătit pentru începutul sezonului 2023/24 al lui Lakers.

În ciuda faptului că a jucat în ultimele luni cu o problemă fizică, LeBron James a demonstrat din nou calitățile care îl fac unul dintre cei mai buni baschetbaliști din toate timpurile. El a încheiat sezonul cu o medie de 28,9 puncte, 8,3 recuperări și 6,8 pase decisive, cu o eficiență la aruncări de 50%. El a condus o echipă Lakers care a început sezonul cu 2-10, ca palmares, până în finala Conferinței de Vest.