Nici ploaia nu i-a stat în cale! Ruse, victorie categorică și calificare în semifinale la Paris

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Nici ploaia nu i-a stat în cale! Ruse, victorie categorică și calificare în semifinale la Paris

Gabriela Ruse, în semifinale la WTA 125 Trophee Clarins
Gabriela Ruse, în semifinale la WTA 125 Trophee ClarinsProfimedia
Gabriela Ruse (26 de ani - locul 148 WTA) s-a calificat în semifinalele competiției WTA 125 Trophee Clarins, după ce a învins-o în două seturi în faza sferturilor pe franțuzoaica Alize Cornet (34 de ani - 99 WTA).

Alize Cornet - Gabriela Ruse 1-6, 2-6

O victorie extrem de importantă pentru sportiva noastră, care a reușit fără emoții să depășească o jucătoare clasată în primele 100 de locuri în ierarhia WTA, cedând în total doar 3 game-uri la capătul unei partide care a durat o oră și 21 de minute.

În primul set, la scorul de 3-0 pentru Ruse, jocul a fost oprit pentru mai bine de două ore din cauza ploii. A fost un timeout perfect pentru franțuzoaică, în contextul în care Cornet a pierdut de două ori când s-a aflat la serviciu.

La reluare însă, jocul româncei a continuat să fie unul solid. Ruse a cedat un singur game, Cornet reușind la rândul său un break la 5-1.

După ce a cedat serviciul în actul secund, Cornet având 2-0 după primele 2 game-uri, Ruse a revenit spectaculos și a jucat fără greșeală, reușind alte trei break-uri la rând în fața adversarei.

În semifinale, românca o va întâlni pe americanca Emma Navarro, câștigătoare în urma duelului cu Fiona Ferro.