Pedri, incert pentru meciul cu Real după ce a ratat antrenamentul Barcelonei

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Pedri, incert pentru meciul cu Real după ce a ratat antrenamentul Barcelonei
Pedri s-a accidentat împotriva lui Manchester United
Pedri s-a accidentat împotriva lui Manchester United
Profimedia
Mijlocașul, absent de la înfrângerea Barcelonei în Europa League, nu a efectuat ședința de pregătire cu clubul blaugrana și ridică semne de întrebare cu privire la participarea sa în El Clasico. El urmează să primească în această vineri avizul medical. Cu toate acestea, absența sa de la antrenamente este un motiv de alarmă pentru staff-ul tehnic.

Senzațiile cu Pedri (20 de ani) nu sunt bune. Jucătorul din Insulele Canare spera să fie în formă maximă pentru El Clasico de duminică. El a ratat, printre alte dueluri, prima manșă a semifinalelor Cupei pe Bernabeu și meciul cu Athletic de pe San Mames. Ambele meciuri s-au încheiat cu victoria la limită a echipei lui Xavi.

Numărul mic de goluri marcate de Barcelona, lipsa de creație și stagnarea mingii la mijlocul terenului sunt câteva dintre consecințele absenței mijlocașului. Acum, când Xavi conta pe el pentru meciul cu Real Madrid, a apărut o situație compromițătoare: Pedri nu a terminat antrenamentul de vineri.

Teoretic, staff-ul medical urma să îi ofere permisiunea să evolueze în meciul de duminică, dar Pedri a resimțit un disconfort fizic care l-a împiedicat să termine ședința de antrenament. Acțiunea jucătorului sădește îndoieli: staff-ul medical studiază posibilitatea de a-l menaja pentru El Clasico pentru a evita o accidentare mai gravă.

Dacă absența lui Pedri din El Clasico se confirmă, participarea sa la meciurile de calificare pentru Euro 2024 cu naționala Spaniei rămâne sub semnul întrebării. Luis de la Fuente l-a inclus pe virtuozul jucător în lotul de 26 de jucători. În cazul în care nu este complet apt, el ar putea rata meciurile cu Norvegia (25 martie) și Scoția (28 martie).

Urmărește Barcelona - Real Madrid pe Flashscore, duminică, ora 22:00