Inevitabilul s-a produs. Conte a părăsit, oficial, pe Tottenham

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Inevitabilul s-a produs. Conte a părăsit, oficial, pe Tottenham
Conte s-a despărțit de Tottenham
Conte s-a despărțit de Tottenham
Profimedia
Tottenham și Antonio Conte au ajuns la un acord pentru o despărțire amiabilă a contractului, a anunțat clubul din capitala Angliei duminică seara.

Tottenham a fost eliminată recent din Champions League și din Cupa Angliei, iar în campionat ocupă locul patru, ultimul care duce în grupele Champions League. 

"Îi mulțumim lui Antonio pentru contribuția sa și îi dorim succes în viitor", a fost mesajul postat de clubul londonez.

"Mai avem 10 meciuri din Premier League și avem de luptat pentru un loc în Liga Campionilor. Trebuie să fim cu toții uniți. Toată lumea trebuie să facă un pas înainte pentru a asigura un final cât mai bun pentru club și pentru fantasticii noștri suporteri", a declarat Daniel Levy, președintele celor de la Spurs.

Printre primele nume vehiculate de presă pentru a-i lua locul lui Conte se numără Julian Nagelsmann, recent demis de la conducerea lui Bayern Munchen și Mauricio Pochettino, fost manager al lui Tottenham între 2014 și 2019.

Tottenham va juca luni seară împotriva lui Everton, pe banca tehnică a londonezilor urmând a sta secundul lui Conte, Cristian Stellini, cel care s-a ocupat de echipă și la începutul acestui an, când fostul manager al lui Chelsea a suferit o intervenție medicală.

Stellini va prelua funcția de antrenor principal interimar, urmând a fi ajutat de Ryan Mason.

Mențiuni
Fotbal