Turcii îl laudă pe Marius Șumudică: "Este nebun, dar ca antrenor este foarte bun"

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Turcii îl laudă pe Marius Șumudică: "Este nebun, dar ca antrenor este foarte bun"
Șumudică intră în linie dreaptă cu Gaziantep
Șumudică intră în linie dreaptă cu Gaziantep
Profimedia
Gaziantep a câștigat ultimul meci de campionat cu scorul de 2-1 împotriva echipei Samsunspor și a urcat pe locul 16 în clasamentul din Turcia.

Marius Șumudică i-a trimis pe teren, din primul minut, pe Denis Drăguș și Alexandru Maxim, în timp ce între buturi s-a aflat Florin Niță

Denis Drăguș a deschis scorul în minutul 4, acesta fiind al doilea său gol consecutiv în Turcia, după ce a marcat și în etapa precedentă în victoria 2-0 contra Istanbulspor.

Cu două victorii consecutive în campionat, Gaziantep a reușit să urce în clasament și să-și îmbunătățească evoluția. Stilul antrenorului Marius Șumudică a fost un factor crucial în această transformare și a fost apreciat de fani și de oficialii clubului.

Citește și: Denis Drăguș a marcat din nou sub comanda lui Marius Șumudică

"Cel mai important moment pentru mine a fost când adversarul ne-a aplaudat"

"Vreau să-mi felicit echipa. Am meritat victoria astăzi. Nu i-am dat nicio șansă adversarului. Am primit doar un gol dintr-un penalty. Am jucat în sistem 5-4-1. Am făcut o schimbare de sistem pentru a închide echipa celor de la Samsunspor. Le mulțumim fanilor noștri care au venit până aici.

Cel mai important moment pentru mine a fost când adversarul ne-a aplaudat. A fost unul dintre cele mai importante momente ale carierei mele. Dacă adversarul te apreciază, înseamnă că facem ceva bun.

Îi doresc succes lui Samsunspor în următoarele meciuri. Sper să rămână în prima ligă. Astăzi, noi am fost cei care au meritat să câștige", a spus Șumudică.

"Șumudică este nebun, dar ca antrenor este foarte bun"

"Șumudică este nebun, dar ca antrenor este foarte bun. Când a preluat Gaziantep, echipa era mai rău decât Samsunspor și İstanbulspor. Era cea mai slabă echipă din ligă.

Șumudică a făcut un transfer în 4 zile, iar Samsunspor nu l-a putut face în 4 luni. Apoi, de exemplu, spre deosebire de Erdal Güneş, Șumudică și-a dat seama după un antrenament că Ertuğrul Ersoy era cel mai slab fundaș din ligă și l-a scos imediat din echipă. Tipul ăsta își cunoaște meseria", au transmis turcii.