Cutremur la AC Milan. Maldini a fost concediat după o ședință tensionată cu patronul echipei

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Cutremur la AC Milan. Maldini a fost concediat după o ședință tensionată cu patronul echipei

Cardinale și Maldini, înfruntare cu scântei
Cardinale și Maldini, înfruntare cu scânteiProfimedia
Fosta legendă a lui AC Milan, Paolo Maldini, a fost concediat din funcția de director sportiv.

Calciomercato scrie că decizia a fost luată în cursul serii de luni, în urma unei ședințe tensionate la care au participat Maldini, Ricky Massara, mâna sa dreapta, și patronul ”diavolilor” Gerry Cardinale.

Cei trei urmau să pună la punct strategia pentru noul sezon, însă discuțiile nu au decurs foarte bine, Maldini și Massara fiind concediați la finalul lor.

Maldini a jucat pentru Milan între 1984 și 2009, câștigând titlul în Serie A de șapte ori și CCE/Champions League de cinci ori.

Fostul fundaș a revenit pe San Siro în 2018, iar de-atunci a ocupat diferite funcții de conducere.

Maldini și Massara erau responsabili pentru transferurile efectuate de club, aducând pe San Siro nume precum Rafael Leao și Fikayo Tomori.

Cei doi au pus umărul și la câștigarea primul titlu al Milanului după 11 ani și la calificarea în semifinalele Champions League.

Potrivit La Reppubblica, plecarea lui Maldini ar putea declanșa un adevărat tsunami la club, mai multe vedete din lotul lui Pioli anunțându-și deja nemulțumirea.

Rafael Leao a postat deja un emoticon de nedumerire, portarul Maignan ar putea refuza prelungirea contractului, mai ales că Chelsea îl așteaptă cu brațele deschise, iar Theo Hernandez i-ar putea și el părăsi pe rossonerri.  

Primele zvonuri îl dau pe Igli Tare, directorul sportiv al lui Lazio, aflat la final de contract, drept principal favorit pentru înlocuirea lui Maldini.