Napoli a pus ochii pe Radu Drăgușin. Răspunsul celor de la Tottenham a venit imediat

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Napoli a pus ochii pe Radu Drăgușin. Răspunsul celor de la Tottenham a venit imediat

Radu Drăgușin în partida cu Manchester City
Radu Drăgușin în partida cu Manchester CityProfimedia
Italienii de la Napoli insistă pentru transferul fundașului Radu Drăguşin folosit foarte puțin de englezi după venirea românului la Londra. Echipa din Serie A încearcă să profite de faptul că fundaşul român a fost mai mult rezervă la Tottenham.

Fosta campioană a Italiei şi-a manifestat din nou dorinţa de a-l transfera pe fundaşul în vârstă de 22 de ani, transferat de Spurs pentru 30 de milioane de euro.

Agentul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a recunoscut că ia în calcul orice ofertă de la Napoli, în cazul în care tânărul jucător nu va deveni jucător de bază la gruparea din Premier League.

Mai mult, The Sun a scris că Drăguşin poate pleca la Napoli pentru 40 de milioane de lire sterline.

Totuşi, publicația celor de la Londra, spurs-web.com, anunţă că șefii lui Tottenham nu sunt dispuşi să renunţe la Radu Drăguşin și au refuzat oferta financiară a lui Napoli.

”Drăgușin va primi mai multe șanse de a juca în sezonul viitor în campania 2024-25. Tottenham plănuieşte să îl păstreze” a precizat sursa citată.

Radu Drăguşin a fost titular în numai trei meciuri din Premier League.

În total, în 8 apariţii, a adunat 334 de minute. Fundaşul român are o cotă de piaţă de 25 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Radu Drăgușin, titular cu Sheffield

Jurnaliștii englezi au anunțat că Radu Drăgușin va fi titular în partida dintre Sheffield și Tottenham, în ultima etapă a sezonului din Premier League.

Prestația românului din meciul cu Manchester City l-ar fi impresionat pe tehnicianul Ange Postecoglou, care ar fi luat decizia să-l folosească din nou în primul 11 pe român pentru meciul de duminică.

Radu Drăguțin
Radu DrăguținFlashscore

Englezii au scris că Drăgușin a fost ulul dintre cei mai buni jucători de la Tottenham, la meciul cu Manchester City, pierdut de Spurs cu scorul de 0-2.

Jurnaliștii au notat faptul că Ange Postecoglou a luat astfel decizia de a-l titulariza pe fundașul echipei naționale la ultimul meci al sezonului, cu deja retrogradata Sheffield United.