Japonezul Kazuyoshi Miura sfidează vârsta. Vrea să joace până la 60 de ani

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Japonezul Kazuyoshi Miura sfidează vârsta. Vrea să joace până la 60 de ani
Japonezul Kazu Miura în prim plan
Japonezul Kazu Miura în prim plan
Oliveirense
Internaționalul japonez Kazuyoshi Kiura, în vârstă de 56 de ani, a evoluat 26 de minute în victoria cu 4-3 a lui Oliveirense în fața lui Leixões, în ultima etapă a ligii secunde din Portugalia.

Kazu Miura a fost introdus pe teren în minutul 64, în locul lui Anthony Carter, și a terminat meciul în calitate de căpitan al echipei. 

Atacantul japonez a încheiat sezonul cu trei meciuri la Oliveirense, în toate fiind introdus în repriza secundă, dar a lăsat să se înțeleagă că cariera nu s-a terminat.

"Cel puțin până la 60 de ani", a asigurat Kazu Miura la SportTV, după ce a fost ales cel mai bun jucător de pe teren de către postul de televiziune.

"Le mulțumesc foarte mult tuturor, clubului și fanilor. Acest premiu nu este pentru mine, ci pentru echipă. Nu am marcat niciun gol, dar primesc premiul pentru echipă. Vă mulțumesc foarte mult", a declarat atacantul japonez, care vorbește și portugheza.

"Dacă nu aș fi avut ajutorul jucătorilor și al antrenorului, nu aș fi fost aici. Le mulțumesc foarte mult echipei și tuturor oamenilor", a adăugat Kazuyoshi Miura, fără a confirma dacă va continua la Oliveirense. Japonezul Kazu Miura a ajuns la echipa portugheză la începutul acestui an, sub formă de împrumut până în vară. "Voi rezolva mai târziu", a răspuns enigmatic japonezul, răspunzând la o posibilă prelungire a contractului în Portugalia.

Oliveirense a terminat sezonul pe locul zece în liga a doua portugheză. 

Niponul are în palmares 91 de meciuri pentru naționala Japoniei. De-a lungul carierei a evoluat la mai multe cluburi din Japonia, Brazilia, dar și la Genova (Italia), Dinamo Zagreb (Croația) și la Sydney (Australia).