Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Plecările ”în masă” continuă la Dinamo. ”Câinii” se despart de un al jucător important

Gabriel Moura se desparte de Dinamo
Gabriel Moura se desparte de DinamoProfimedia
Dinamo trece printr-o restructurare masivă înainte de noul sezon. ”Câinii” s-au despărțit deja de 11 jucători, un al 12-lea fiind și el pe picior de plecare. Este vorba despre Gabriel Moura (35 de ani) care va pleca de la Dinamo după ce a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei în ultimele două sezoane.

Cu cele 94 de meciuri bifate în tricoul alb-roșu, brazilianul este al doilea străin ca număr de prezențe din istoria clubului. El a venit la Dinamo în sezonul în care echipa a retrogradat (2021/22), dar a avut o contribuție importantă la promovare în sezonul imediat următor, iar anul acesta a fost unul dintre căpitanii dinamoviștilor. 

El a lipsit de la reunirea lotului și nu a făcut deplasarea în cantonamentul de la Brașov, fiind tentat să plece acasă în Brazilia, potrivit Fanatik

Statisticile lui Gabriel Moura
Statisticile lui Gabriel MouraFlashscore

Decizia, se pare, a fost luată pe baza dorinței exprimate de antrenorul croat Zeljko Kopic, care dorește să creeze o echipă tânără pentru noul sezon, bazată în principal pe jucători crescuți în străinătate. 

Dinamo a semnat până în acest moment cu Adrian Caragea, Cătălin Cîrjan și Alexandru Roșca, dar foarte aproape de o înțelegere este și Răzvan Pașcalău.