Încă o arenă modernă răsare în România! ”Un stadion de patru stele UEFA”

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Încă o arenă modernă răsare în România! ”Un stadion de patru stele UEFA”

Proiectul noii arene din Bistrița
Proiectul noii arene din BistrițaCJ Bistrița-Năsăud / Dico și Țigănaș
În Bistrița va fi construit un stadion modern ce va avea o capacitate de 10.875 locuri.

Anunțul a fost făcut de Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, în cadrul unei conferințe de presă.

”Va fi un stadion de patru stele UEFA”

”Anul trecut am actualizat studiul de fezabilitate pentru noul stadion de lângă Teraplast Arena. Va fi un stadion de patru stele UEFA cu circa 10.875 de locuri, cu zone de tribune VIP și loje VIP”, a anunțat Emil Radu Moldovan, președintele CJ BN.

Totodată, în curând va fi demarat și studiul de fezabilitate pentru stadionul de atletism. Este vorba despre un alt proiect, referitor la modernizarea vechii arene Jean Pădureanu din Bistrița.

”Vom avea în municipiul Bistrița, pentru locuitorii municipiului și ai județului Bistrița-Năsăud, toate facilitățile sportive. Vă spun că niciun oraș din România nu deține așa ceva”, a completat Moldovan.

”Vom continua să avem grijă de toți cei care vor să facă sport. Toate facilitățile în viitoarea bază sportivă vor fi gratuite pentru toți cei care vor să facă sport. Complexul sportiv este în momentul de față la dispoziția cetățenilor și va fi în continuare”, a conchis președintele CJ BN, care nu a specificat și data la care va fi gata noua arenă care va respecta inclusiv cerințele UEFA.

Proiectul noului stadion care va fi construit la Bistrița
Proiectul noului stadion care va fi construit la BistrițaCJ Bistrița-Năsăud / Dico și Țigănaș