Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Adrian Mutu a fost prezentat oficial ca antrenor la CFR Cluj: "De astăzi, Gruia va deveni acasă"

Adrian Mutu, antrenor la CFR Cluj
Adrian Mutu, antrenor la CFR ClujProfimedia
La câteva zile după înfrângerea pe terenul ultimei clasate FC Botoșani, CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de Andrea Mandorlini și numirea lui Adrian Mutu în funcția de antrenor principal.

Miercuri, 24 ianuarie, este ziua modificărilor oficiale la CFR Cluj. După ce de dimineață clubul a comunicat oficial demiterea italianului Andrea Mandorlini, clujenii l-au prezentat oficial pe Adrian Mutu

"Revenit în Gruia după aproape 13 ani, tehnicianul a stat pe banca echipei noastre pentru 27 de partide, perioadă în care a bifat, în toate competițiile, 11 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri.

Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar și pentru seriozitatea cu care și-a desfășurat mereu activitatea”, se arată în mesajul prin care clubul anunță despărțirea de Mandorlini. 

Așa cum deja se știe de câteva zile, înlocuitorul lui Mandorlini este Adrian Mutu. Instalarea lui Mutu pe banca clujenilor a fost oficializată la câteva ore după oficializarea demiterii antrenorului italian. 

"Performanța întâlnește experiența, iar dorințele comune se transformă într-un țel de neclintit! Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut România!

Începând de astăzi, Gruia va deveni „acasă” pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre!

Cu experiența acumulată atât ca fost mare jucător, cât și ca tehnician, alături de performanțele categorice ale echipei noastre din ultimii ani, pornim la un drum nou, dar cu aceleași obiective!

Îți urăm bun venit, Adrian, și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj", se precizează în comunicatul clujenilor. 

Cu această ocazie, Adrian Mutu a oferit și prima declarație din postura de antrenor al clujenilor. "Am început un nou capitol, o nouă poveste în care determinarea și devotamentul sunt elemente de bază. A venit momentul să-mi folosesc toate cunoștințele acumulate, atât ca jucător, cât și ca tehnician, în slujba celei mai titrate echipe din România în ultimii ani. Sunt mândru și onorat că fac parte din această familie. De astăzi, Gruia va deveni acasă", este primul mesaj al lui Mutu.

Adrian Mutu va debuta pe banca clujenilor în partida de pe teren propriu contra celor de la Voluntari.