Real Madrid e la pământ. Trei jucători părăsesc echipa, iar viitorul lui Ancelotti e incert

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Real Madrid e la pământ. Trei jucători părăsesc echipa, iar viitorul lui Ancelotti e incert
Real Madrid a fost învinsă de Manchester City, scor 4-0
Real Madrid a fost învinsă de Manchester City, scor 4-0
Profimedia
Real Madrid pregătește schimbări mari la nivelul lotului, asta după înfrângerea dezastruoasă din semifinalele Champions League, când a fost învinsă de City cu 4-0. Spaniolii aproape că nu au putut ieși din jumătate.

Înainte de dezastrul din Champions League, echipa lui Ancelotti ratase și titlul în La Liga, singurele trofee din acest sezon fiind Cupa Spaniei și Campionatul Mondial al Cluburilor. Chiar dacă Ancelotti a anunțat că vrea să rămână pe banca madrilenilor, viitorul său pe Santiago Bernabeu este incert, conducerea intenționând să se despartă și de mai mulți jucători.

Lunin, Asensio și Diaz vor părăsi Real Madrid

Portarul Lunin, Marco Asensio și Mariano Diaz vor părăsi Realul, potrivit AS.com.

La capitolul plecări, Lunin nu are loc de Courtois și vrea să plece. Situația lui Nacho și Ceballos nu este una clară, dar sunt șanse mari să rămână, notează AS.com.

Nu același lucru se poate spune despre Asensio, care are oferte bune din Premier League, cu mult peste ce îi poate oferi Real Madrid. Mariano e OUT, iar Ferland Mendy are oferte care vor fi analizate.

De altfel, în urma acestor plecări, madrilenii anunță și câteva transferuri. Jude Bellingham este pe lista echipei din Spania, dar mai rămâne de discutat un acord cu Borussia Dortmund, care solicită 150 de milioane de euro pentru englez, peste suma pregătită de spanioli.

Dacă acest transfer nu se realizează, atunci Real Madrid va încerca să-l aducă pe Gabri Veiga (Celta Vigo), mai scrie AS.com. Mai mult, spaniolii au în vedere și un atacant și doi fundași laterali care vor intra în primul unsprezece.

Este vorba despre Dusan Vlahovic sau Harry Kane pentru departamentul ofensiv, în timp ce Reece James și Alphonso Davies sunt opțiunile studiate pentru defensivă.