Bellingham a spus care fost jucător de la Real Madrid este idolul său

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Bellingham a spus care fost jucător de la Real Madrid este idolul său
Bellingham își sărbătorește golul marcat împotriva lui Napoli
Bellingham își sărbătorește golul marcat împotriva lui Napoli
AFP
Mijlocașul lui Real Madrid a oferit un interviu pentru L'Équipe după ce a primit Trofeul Kopa la Paris. Zidane, Kroos și adaptarea sa la Real Madrid au fost principalele subiecte ale interviului.

Jude Bellingham (20 de ani) este jucătorul momentului în LaLiga EA Sports. În vârstă de 20 de ani, mijlocașul a ajutat-o pe Real Madrid să câștige la Montjuic în primul El Clasico al sezonului. Britanicul este, de asemenea, cel mai bun marcator al lui Real Madrid (13 goluri și 13 pase de gol) și îi entuziasmează pe fanii clubului cu un start strălucit.

După ce a primit trofeul Kopa la Paris, Bellingham a acordat un interviu pentru L'Équipe. Jucătorul a vorbit despre familia sa și relația cu părinții. "Relația cu mama și tata este apropiată și îmi oferă echilibru. Am primit lucruri diferite de la părinții mei. Ei au avut toată viața lor un loc de muncă înainte de a se apuca de cariera mea. Apoi am văzut cum au gestionat situațiile, mai ales de când am devenit profesionist. Ei fac o treabă atât de bună, fără experiență reală, și mă întreb mereu cum reușesc. Admir modul în care au putut să se regăsească în orice mediu și să fie cei mai buni. 

Mulți oameni interacționează cu agenți care sunt interesați mai mult de bani decât de interesele jucătorului. Nu m-am gândit niciodată la asta pentru că întotdeauna am avut părinții mei cu care să vorbesc despre asta. Lor le pasă de bunăstarea mea și știu că visele noastre sunt aliniate. Când implici agenți, există propriile lor stimulente, dorința lor de a face bani.... Pentru mine, nu a fost niciodată vorba despre asta. Vreau doar să păstrez atmosfera de familie. În plus, asta face să avem conversații grozave la masă. Poate fi orice, de la o discuție despre un film sau ceva ce s-a întâmplat până la 'apropo, Real Madrid este interesată'".

Internaționalul englez a mărturisit că a visat mereu să îmbrace tricoul naționale.  "Întotdeauna am avut asta. La vremea respectivă, dacă cineva mi-ar fi spus că voi petrece trei ani în Germania și apoi voi merge în Spania fără să joc vreodată în Premier League, aș fi fost șocat".

Jucătorul lui Real a spus și care au fost primii lui idoli din fotbal și cine este jucătorul care l-a impresionat cel mai mult și l-a făcut să-și dorească să joace ca și el. "I-am admirat pe jucătorii de la Birmingham, echipa care a câștigat Cupa Ligii pe Wembley (2-1 cu Arsenal în 2011). Eroii mei au fost Seb Larsson, Craig Gardner și Lee Bowyer. Pe măsură ce am intrat mai mult în joc, tata a fost cel mai important. Apoi, primele mele modele au fost Wayne Rooney și Steven Gerrard, doar pentru că au jucat pentru Anglia. Și apoi, pe măsură ce îmbătrânești, începi să te uiți la fotbal. Tatăl meu avea un tricou fals cu Zidane pe care îl cumpărase de pe plajă. Îl purta peste tot, de multe ori acasă. Într-o zi l-am întrebat: "Apropo, cine este tipul ăsta? Mi-a răspuns: "Du-te pe YouTube și uită-te la el". De atunci, probabil că nu m-am mai oprit. Zidane era jucătorul care îmi doream să fiu. Am avut norocul de a-l întâlni în timpul finalei Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Liverpool (1-0, în 2022). Eram ca un copil, cu ochii larg deschiși. Este atât de umil pentru cineva care a realizat atât de multe. Degaja o prezență extraordinară. Și, conform celor care au jucat aici cu el, a fost un antrenor grozav. Asta este la fel de important", a spus Bellingham. 

Englezul a spus și care a fost prima impresie când a ajuns la Real Madrid, într-un vestiar plin de vedete. "Eram puțin stresat. Nu am fost niciodată impresionat de vedete. Dar când vii aici, cu lucrurile pe care le-au realizat, este greu să nu te gândești: "Wow, acesta este vârful fotbalului". În primele săptămâni, când îi cunoșteam, mâncam lângă Toni (Kroos) și mă întrebam: 'Oare mănâncă aur?'. Și apoi îți dai seama că sunt băieți normali, te ajută să te simți bine. Sunt foarte umili. Este o lecție importantă pentru mine. Nu contează cât de mult succes ai, nu contează ce ai câștigat, poți fi în continuare o ființă umană grozavă precum acești băieți, care sunt inspiraționali ca jucători și ca oameni", a transmis Bellingham.