Xavi, dezamăgit complet de Istvan Kovacs: "A arbitrat foarte prost. Nu a înțeles jocul"

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Xavi, dezamăgit complet de Istvan Kovacs: "A arbitrat foarte prost. Nu a înțeles jocul"

Barca - PSG -1-4
Barca - PSG -1-4Profimedia
Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, a afirmat că decizia arbitrului Kovacs de a-l elimina pe Ronald Araujo în meciul din Liga Campionilor cu Paris Saint-Germain, disputat marți, a fost "inutilă" și a pus capăt speranțelor clubului.

Araujo a fost eliminat pentru un fault comis asupra lui Barcola din postura de ultim apărător. Din lovitură liberă, Ousmane Dembele a trimis aproape de poarta lui Ter Stegen.

În timp ce Barcelona a rămas în 10 oameni, PSG a luptat și a triumfat cu 4-1 la Montjuic, 6-4 la general.

"Este păcat că munca unui întreg sezon se termină aici din cauza unei decizii de arbitraj. Acea eliminare a fost inutilă", a declarat Xavi, pentru Movistar.

De asemenea, Xavi a fost eliminat pentru că a protestat pe margine, în timp ce Barcelona s-a pierdut cu totul în repriza a doua. Antrenorul Barcelonei l-a criticat dur pe Istvan Kovacs.

"Arbitrajul a fost extrem de prost, i-am spus, nu a înțeles jocul", a spus Xavi.

Cartonașul roșu al lui Araujo l-a determinat pe Xavi să-l scoată pe extrema de 16 ani Lamine Yamal, care a pus umărul la primul gol al Barcelonei înscris de Rapinha. Inigo Martinez a intrat în locul puștiului pentru a umple golul din apărare.

"Cartonașul roșu a făcut diferența. Am fost bine organizați, pentru mine este prea mult să dai un cartonaș roșu. Am avut dubii dacă să-l scoatem sau nu pe Lamine, el se descurca bine", a mai spus Xavi.

Barcelona se află la opt puncte în spatele lui Real Madrid în cursa pentru titlu în La Liga și îi înfruntă pe "Los Blancos", duminică, 21 aprilie, pe Santiago Bernabeu.