Violențe la Paris: Ultrașii lui PSG i-au atacat pe fanii lui Newcastle înainte de meciul din UCL

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Violențe la Paris: Ultrașii lui PSG i-au atacat pe fanii lui Newcastle înainte de meciul din UCL
Ultrașii lui PSG
Ultrașii lui PSG
Profimedia
Suporterii francezi recidivează după ultimele luni cu violențe în toată Franța, cel mai grav incident fiind cel în care autocarul lui Lyon a fost atacat cu pietre la Marsilia. Fabio Grosso, antrenorul lui OL, a fost grav rănit în urma atacului.

Fanii lui PSG nu au pierdut ocazia de a-și da în petic și i-au atacat pe suporterii lui Newcastle într-un bar din Paris, înainte de meciul din Champions League care va avea loc marți seară, de la ora 22:00, în etapa a 5-a grupelor.

Englezii au fost văzuți de ultrașii lui PSG și apoi s-a declanșat nebunia. Într-un videoclip devenit viral în mediul online se poate vedea cum francezii au început să arunce cu scaune în ușa restaurantului.

În tot acest timp, persoanele din interior au încercat să se apare cu obiectele din jurul lor. Presa din Anglia a relatat că în interiorul barului se aflau familii cu copii în momentul scandalului.

Ultrașii celor de la PSG s-au luat la bătaie cu fanii lui Newcastle și în urmă cu aproape două luni, la meciul tur, disputat pe 4 octombrie.

Suporterii veniți de la Paris au fost escortați de poliție prin centrul orașului către stadion, iar în acest timp fanii ”Coțofenelor” au început să arunce sticle și torțe către aceștia.

Toate formațiile din Grupa F din Champions League au șanse să se califice în primăvara europeană.

Borussia Dortmund este lider cu 7 puncte, iar PSG se află pe locul secund cu 6 puncte. AC Milan și Newcastle se află pe ultimele două poziții, cu 5 puncte, respectiv 4.