Luis Enrique: "Meciurile cu Milan sunt vitale pentru a ne califica din grupa morții"

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Luis Enrique: "Meciurile cu Milan sunt vitale pentru a ne califica din grupa morții"
PSG are nevoie să câștige meciurile cu AC Milan, susține antrenorul francezilor
PSG are nevoie să câștige meciurile cu AC Milan, susține antrenorul francezilor
AFP
Luis Enrique este de părere că meciurile PSG-ului cu AC Milan sunt vitale pentru a reuși calificarea din "grupa morții."

PSG ocupă locul al doilea în Grupa F după o înfrângere șocantă cu 4-1 la Newcastle United în această lună și va întâlni în următoarele două meciuri din competiție pe AC Milan.

Clubul francez are trei puncte, în spatele lui Newcastle, care are patru, dar cu un punct în fața lui Milan. Borussia Dortmund are un singur punct.

Grupa F
Flashscore

"AC Milan este o echipă mare"

"Sunt meciuri vitale (n.r. cele împotriva Milan) având în vedere circumstanțele din ultimele două runde, dar ne concentrăm pe fiecare meci", a declarat Enrique.

"AC Milan este o echipă mare, care a jucat întotdeauna în competițiile majore. Fiecare club din lume are momente bune și mai puțin bune, dar AC Milan se descurcă bine în acest moment. De aceea, aceasta este numită 'grupa morții': toate cele patru echipe sunt capabile să se califice mai departe".

Întrebat cum va aborda PSG meciul de miercuri, Enrique a spus: "Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Dar vom ataca așa cum am făcut-o și până acum. 

Întotdeauna am avut posesie mai mare față de adversarii noștri. De asemenea, va trebui să ne apărăm în propria jumătate. Sunt optimist din ceea ce văd, mă refer la felul în care se antrenează jucătorii.

Fanii apreciază această mentalitate a jucătorilor, le place să vadă că echipa se apără organizat, că facem pressing, că atacăm mereu".

Mike Maignan (28 ani) va juca împotriva fostei sale echipe, PSG, în timp ce Gianluigi Donnarumma va juca și el împotriva fostului său club, AC Milan, după ce a plecat liber de contract în 2021.

Donnarumma a fost criticat de fanii lui Milan la plecarea sa, dar jucătorul în vârstă de 24 de ani a declarat că a încercat să uite de acele momente: "Este important pentru mine să am o relație bună cu fanii... am dat totul până la ultimul meu meci.

"Este normal ca unele critici să mă afecteze puțin. Dar nu am timp să mă gândesc la asta, trebuie să rămân concentrat pe acest meci, care va fi foarte dificil și emoționant.

Trebuie să rămân concentrat și să nu las emoțiile să mă copleșească. Vor fi multe emoții și va fi o mare bucurie să mă întâlnesc cu vechii mei coechipieri."