UCL: Golgheterii s-au evidențiat în Napoli - Barcelona / Porto dă lovitura în prelungiri

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate

UCL: Golgheterii s-au evidențiat în Napoli - Barcelona / Porto dă lovitura în prelungiri

Actualizat
Lamine Yamal (16 ani) a devenit cel mai tânăr jucător din istoria fazelor eliminatorii Champions League
Lamine Yamal (16 ani) a devenit cel mai tânăr jucător din istoria fazelor eliminatorii Champions LeagueProfimedia
Miercuri au avut loc ultimele două partide din cadrul primei manșe a optimilor Champions League. Campioanele Italiei și a Spaniei au terminat la egalitate, în timp ce Porto s-a impus în fața lui Arsenal cu un gol marcat în minutul 90+4.

Napoli - Barcelona 1-1 

Xavi a decis să-l titularizeze pe Lamine Yamal la Napoli, iar spaniolul, la 16 ani și 223 de zile, a devenit cel mai tânăr jucător care a evoluat în fazele eliminatorii Champions League. 

După o primă repriză fără gol, golgheterul Lewandowski a ieșit la rampă și a deschis scorul în minutul 60 cu un șut din interiorul careului. 

Barcelona nu a reușit să mențină avantajul însă prea mult. Osimhen a restabilit egalitatea în minutul 76. Nigerianul a protejat bine în fața lui Inigo Martinez și apoi l-a învins pe Ter Stegen cu  un șut de la circa 12 metri. 

Returul din 12 martie este de totul sau nimic pentru cele două echipe. Ambele formații au ieșit din cursa pentru titlul intern și au fost eliminate și din cupă. 

Statistici
StatisticiOpta by Stats Perform

Porto - Arsenal 1-0

Portughezii au reușit să blocheze ofensiva lui Arsenal la capătul unui dominat cu autoritate de tunari. În ciuda posesiei de 65%, jucătorii lui Arteta nu au reușit să trimită niciun șut pe poartă până în minutul 90. Nici portughezii nu au excelat însă la acest capitol, ei având un singur șut pe spațiul porții apărate de Raya. 

Soarta partidei a fost stabilită în minutul 90+4, când brazilianul Galeno trimis un șut plasat perfect la colțul lung. 

Statistici
StatisticiOpta by Stats Perform